Kategoriat
Kotimaa

Myös rekkajonon perä tavoitti vaalimaan

(VIROLAHTI) Suomesta Venäjälle suuntautuvan rekkajonon perä ylsi myöhään eilisiltana Vaalimaan rajanylityspaikalle Venäjän puolella. Venäläisviranomaisten mukaan jonon perä tukkii pahoin Venäjältä Suomeen suuntautuvan rekkaliikenteen kaistoja. Tämä saattaa johtaa jonon venymiseen entisestään.
Suuri määrä venäläisiä kuljettajia on jo anonut oleskelulupaa Suomesta. Kuljettajat varautuvat tilanteeseen, jossa Vaalimaan rekkajono yltää jo toista kertaa Suomeen. Tällöin kuljettajien ainoaksi vaihtoehdoksi jäisi odottaa Suomessa tilaisuutta päästä Venäjälle hakemaan lastia ja tämän jälkeen jatkaa suoraan itään osana vaalimaan jonoa.

3 vastausta aiheeseen “Myös rekkajonon perä tavoitti vaalimaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itärajan rekkajonoihin ei helpotusta

(VAALIMAA) Venäjän-vastaisen rajan jättimäisiin rekkajonoihin ei ole odotettavissa helpotusta lähiaikoina, kerrotaan liikenneministeriöstä. Ministeriön mukaan jonoihin puututaan raskaalla kädellä vasta, kun...

Close