Kategoriat
Seksivau

Saddam ei saanut mantelia – toive ei toteutunut

(BAGDAD) Irakin syrjäytetty diktaattori Saddam Hussein vietti joulua perinteisissä tunnelmissa pääasiassa puuroa syöden. Tänä vuonna jäi kuitenkin harmittamaan yksi aivan erityinen asia: mantelia puurosta ei löytynyt.
”Kyllä kieltämättä oli ihan erityinen toive jo mietittynä, että harmi sinällään ettei nyt sitä mantelia tullut” myhäilee huumorimiehenä tunnettu Saddam.
”Ehkä tässä kuitenkin vielä tulee tilaisuus toivoa, niin että ei voi vielä kertoa lainkaan, että mikä tämä toive olisi ollut. Silloinhan se ei toteudu” hän virnuilee.

8 vastausta aiheeseen “Saddam ei saanut mantelia – toive ei toteutunut”

Saddam viettää joulua kiven sisässä, pukki tekee pyhiinvaellusmatkan Mekkaan mantelisäkissä…mihin on maalima menossa, kun uskonnokki sekottuu järkiins? Rofeetakkaan enää tiärä mikä juani niillä pitäs olla hommissans.

Saddam olisi toivonut, että hirttäminen siirrettäisiin keskipäivään, jolloin urheilusuoritus olisi näkynyt parhaaseen katseluaikaan jenkkikanavilla. Tämä toive löytyi myös useiden amerikkalaisten televisioyhtiöiden listalta.

Toimituksemme tavoitti juuri teloitetun Saddamin, joka kertoi tuoreeltaan aikovansa valittaa kuolemastaan. ”Tämähän on selkeä etulyöntiasema minulle, sillä enää tuomarit eivät voi vaientaa minua, kun olen jo kuollut”, Saddam virnuili kuolemankalpeana. ”Sinänsä nyt on kyllä aika kuollut fiilis, mutta eiköhän se tästä, olihan minulla varsin muhkea henkivakuutussopimuskin”, sanaili ex-elävä ex-diktaattori kirjoittaessaan ensimmäistä sivua seuraavassa elämässään julkaisemaansa Mustan huumorin oppaaseen.

Bush teloitettiin hirttämällä
No en olis kyllä aamulla arvannut, totesi Bush senior kuullessaan, että hänen poikansa, USA:n presidentti G. W. Bush Jr. vedettiin hirteen aamulla kello 6 Bagdadin aikaa. Tuomio lankesi noin 120.000 irakilaisen ja noin 3.300 amerikkalaisen tappamisesta. ”Paljon pahempi oli se ku Saddami”, totesi Conan O. Tarvajaervi CCCP:n uutisista.
Bush ei tehnyt hirtettäessä merkittävää vastarintaa ja totesi että onhan tässä ollu paskat housussa ennenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös rekkajonon perä tavoitti vaalimaan

(VIROLAHTI) Suomesta Venäjälle suuntautuvan rekkajonon perä ylsi myöhään eilisiltana Vaalimaan rajanylityspaikalle Venäjän puolella. Venäläisviranomaisten mukaan jonon perä tukkii pahoin Venäjältä...

Close