Kategoriat
Kotimaa

Valjakkala jäämässä kiinni – Ruotsin poliisi mukaan etsintöihin

(MISSÄ LIE) Kolmoismurhaaja Juha Valjakkalan kiinnijääminen on enää tuntien kysymys, sillä Haminan avovankilasta poistunut elinkautisvanki on etsintäkuulutettu myös Ruotsissa. Valjakkala, joka tunnetaan nykyisin Suomessa Nikita Joakim Fouganthinena ja Ruotsissa Olof Palmen murha-aseena, pyrki myös edellisen vankilapakonsa jälkeen länteen.
”Olemme keskittäneet etsintämme erääseen taalainmaalaiseen järveen, johon uskomme Valjakkalan piiloutuneen vuonna 1983”, toteaa rikoskomisario General Ettan.
Haminassa jatketaan paon yksityiskohtien selvittelyä. Lehden saamien tietojen mukaan Valjakkala olisi tatuoinut itseensä sekä huoneensa ikkunan että vankilaa ympäröivän 40-senttisen aidan pohjapiirrustukset.

19 vastausta aiheeseen “Valjakkala jäämässä kiinni – Ruotsin poliisi mukaan etsintöihin”

Mikä hiton järki on tunkea vankikarkuri-kolmoismurhaaja
(rek. ammattinimike) avovankilaan?
Sehän on sama kun antaisi Volvo-Markkaselle Mersun.

Vankeinhoitolaitoksen mukaan kolmoismurhaaja Valjakkala ei kuitenkaan ole vaarallinen. Sehän olisikin ollut kamalaa, jos pakoon olisi päässyt vaarallinen kolmoismurhaaja.

Valjakkalan pako on todella nolo juttu Suomen valtiolle. Nythän koko maailma tietää, että CIA pitää salaista avovankilaa Haminassa.

Ahvenanmaa tunnustautui kansakunnaksi

(MARIENHAM/MAARIANHAMINA) Ahvenanmaan maakunnan hallitus on hyväksynyt aloitteen, jossa maakunta tunnustautuu kansakunnaksi. Ahvenanmaalaisten omasta aloitteesta tehty aloite ei ole symbolinen. Tämän seurauksena paikalliset separatistiliikkeet vaativatkin välittömiä toimia autonomian ja itsenäisyyden saavuttamiseksi.

Ahvenanmaa on demilitarisoitu itsehallinnollinen maakunta, joka kuuluu Suomeen. Ahvenanmaan ainoa virallinen kieli on ruotsi. Maakuntaan kuuluu yli 6.500 saarta ja luotoa, joista 6.400 on pinta-alaltaan yli 3000 m2.

”Nikita Joakim Fouganthinena”
hitto kun nämä suomen rikolliset on oikeita criminal mastermindeja. kukahan jaksaisi toimittaa kirjan vankien parhaista nimimuutoksista. Nämä jätkät siellä vankilassa tosissaan miettii, että on siviilielämään helpompi palata kun ottaa jonkun huomiota herättämättömän nimen kuten immanuel melkior stalin

Mujahed vetää teitä dunkkuun, jos rupeatte vittuilemaan säästä nakkijonossa!

Huhujen mukaan paavi Johannes Paavali II piilotettiin myös tuohon järveen, että tilalle saadaan puhekykyinen paavi. Piilotetun paavin joukossa saattoi olla myös suomalainen.

Ruotsin poliisi odottaa vankikarkuri Carl Gustaf Emil Mannerheim saapuvan keskisuureen kaupunkiin Ruotsissa, kertoo Expressen-lehti. Lehden mukaan kaupungissa asuu Mannerheimin tuore 43-vuotias naisystävä.
Ruotsin rikospoliisi etsi viime yönä karkuria naisen asunnosta.
– Tiedämme, että Mannerheimilla on naisystävä kaupungissa. Naista tarkkaillaan, kertoo lähde rikospoliisista.
Lehden lainaamien lähteiden mukaan Mannerheim ja nainen ovat kirjoitelleet toisilleen tiiviisti Mannerheimin vankeuden ajan.

Paavilla ei osuutta Valjakkalan pakoon – Vatikaanin tiedottajan mukaan paavilla ei ollut osuutta julmaissulmaaja Juha Valjakkalan pakoon tai paljon muuhunkaan. Paavi on ollut lähipäivinä kotonaan, ja alibi on kunnossa. ”Hälsningar till alla”, toivottaa paavi.

Ei se sitten uskaltanut mennä Ruåtsiin, ja oli helppo nakki napata Metroskoista.

Julmat Koiran Kynnen Leikkaajat -niminen terroristijärjestö sekä hieman alle 20 muuta terroristijärjestöä ilmoittivat myöhään torstaina olevansa Valjakkalan paon taustalla. ”Niin no, eikös Kabul Maunulan ostarilta katsoen ole aika taustalla”, väisti JKKL-järjestön edustaja siirtomaakypäräisen toimittajan kiperät kysymykset.

Tarzanin epäillään olevan paon taustalla – Voimakkaat epäilykset kohdistuvat tässä vaiheessa Tarzaniin, apinoiden kuninkaaseen. Epäilyksiä herättivät erityisesti vankilan pihalta löytyneet norsun, apinan ja Maureen O’Sullivanin jäljet. On vielä selvittämättä oliko kyseessä Johnny Weissmuller vai jokin myöhemmistä reinkarnaatioista. Mikä sitten ajaa apinoiden kuninkaita tällaiseen? ”Seikkailunhalu… päiväkotien naisvaltaisuus, miesmalien puute, videopelit, 1920-luvun elokuvat”, toteaa psykologian emeritusprofessori Syy J. A. Seuraus.

Paavin selitys ei tunnu uskottavalta. Näin sen juuri telkkarissa halaamassa ortodoksisen kirkon patriarkkaa Istanbulissa. Kotonaan, hmm…

Kaksitoista hampaisiin asti aseistautunutta paavia ja osasto Karhun mäyräkoiraryhmä nappasi Nikitan pipot silmillä eilisiltana. Rikollinen nero Fouganthine löytyi samasta asunnosta missä hän yleensäkin viettää lomansa ja ”lomansa”.

Viimeisimpien tietojen mukaan Valjakkala on asiointilomillaan ollut yhteydessä Litvinenkoon. FSB huiputti Valjakkalan lähtemään ”omalle lomalle”, ja sen aikana agentit sujauttimat Poloniumia koti-Pizzasta tilattuun börek-annokseen. Virallinen selitys itsemurhayrityksestä on vain Tehtaankadun puulaakin nuoleskelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Joukkopako Haminasta alkoi

(HAMINA) Asiantuntijoiden jo kauan odottama joukkopako Haminasta on alkanut. Aiemmin asukkaat ovat pysyneet sijoillaan lähinnä valheellisen propagandan ja koko muun...

Close