Kategoriat
Sähkeet

Imaamien hyväksymät sähkeet keskiviikoksi

Vuosikirjaan ryhtiä – Journalismikritiikin vuosikirjan sisältöä uudistetaan rajulla kädellä, kertovat kirjan toimituskunnan edustajat. Jo seuraavasta numerosta alkaen kirja koostuu yksinomaan Tarmo Malmbergin ja Veikko Pietilän kirjeenvaihdosta koskien Jürgen Habermasin kääntämistä. ”Siitä ei kukaan ainakaan loukkaannu, sillä sitä eivät lue edes kristityt”, toteaa toimituskunnan edustaja Seppo (nimi muutettu).
20 pamputettiin Teheranissa – Uskonnollisia sääntöjä valvova poliisi on piessyt ainakin 20 naista Teheranissa. Uutistoimistojen tietojen mukaan naiset olivat rikkoneet sääntöjä, jotka koskevat pukeutumista julkisilla paikoilla. ”Aivan varmasti nilkka vilahti, aivan jeesuksen varmasti vilahti. Minä näin ja Mahmud näki kanssa”, perusteli sharia-poliisin edustaja Hammurabi Tasa-Arvo.
Kuvauskiellot kovemmiksi – Hallitus on antamassa eduskunnalle esityksen kuvauskieltojen tiukentamiseksi. Tulevaisuudessa rajoitettaisiin mm. Nato-jäsenyyden ja EU-perustuslain kuvaaminen enintään neljän sanan lauseisiin ja Olli Kivisen kolumneihin, sananvapauden kuvaaminen Helsingin muslimiseurakunnalle ja Kaltion toimitukselle. Kaikki mielikuvat Ville Rannasta on kielletty.

7 vastausta aiheeseen “Imaamien hyväksymät sähkeet keskiviikoksi”

Perun jouluksi tilaamani 10 000 kpl:n Lehti-erän. Tilaan jouluksi 10 000 kpl imaamien hyväksymää joulukuun Lehteä.

Kun ignorantti lausuu otsikon ”Theorie des kommunikativen Handelns”, moni poistaa jo varmistimen.
Lukaisin Journalismikritiikin vuosikirjan 2006, mutta odotan enemmän tissejä vuoden 2007 painokselta.

En varmasti ole koskaan hyväksynyt tällaisia sähkeitä, en varsinkaan ennen keskiviikkoa tai keskiviikkona. Nimenikin on jotenkin kummasti väärin kirjoitettu. Julkisen sanan neuvostossa tavataan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valjakkala jäämässä kiinni – Ruotsin poliisi mukaan etsintöihin

(MISSÄ LIE) Kolmoismurhaaja Juha Valjakkalan kiinnijääminen on enää tuntien kysymys, sillä Haminan avovankilasta poistunut elinkautisvanki on etsintäkuulutettu myös Ruotsissa. Valjakkala,...

Close