Kategoriat
Kotimaa

Joukkopako Haminasta alkoi

(HAMINA) Asiantuntijoiden jo kauan odottama joukkopako Haminasta on alkanut. Aiemmin asukkaat ovat pysyneet sijoillaan lähinnä valheellisen propagandan ja koko muun kaakkoisen Suomen ankeuden ansiosta, mutta lopulta haminalaisten vapauttamiseen tarvittiin yksi poikkeuksellinen mies.

”Kyllähän se vähän pistää ajattelemaan, jos kusisimpia vankiloita kierrellyt kolmoismurhaajakaan ei kestä Haminaa muutamaa kuukautta enempää”
, Haminan kaupunginjohtaja Algoth Niska myöntää.
Kaupunkiin sijoitettu reserviupseerikoulu on tähän mennessä taannut riittävän määrän aivottomasti tottelevia perseääliöitä, jottei kaupunki ole päässyt tyhjenemään. Nyt heistä pelätään merkittävää humanitaarista katastrofia, sillä kaikki koulutusupseerit ovat jo paenneet Pietarin ratsuväkikouluun ja upseerioppilaat ovat vailla ruokaa, valvontaa ja puhtaita vaatteita. Haminalaiset ovat kuitenkin tottuneet vaikeisiin oloihin.
”Ei tämä helppoa ole koskaan ollut, kun karhulalaisetkin vittuilevat”, huokaisee Niska.

7 vastausta aiheeseen “Joukkopako Haminasta alkoi”

Turha on Haminaa mollata, mainemittauksissa on ihan selvästi osoitettu, että tervehenkisyydessä sillä on mahdollisuus saavuttaa Twin Peaks ensi vuosisadalla. Pellen esimerkki osoittaa, että Haminassa kasvaa kunnollisia ja suoraselkäisiä bussiliikenteen kannattajia.
Ja Kymi-Karhulan Separatistirintamaa pidämme edelleen taantumuksen voimana.

”Perseääliöt” on paras reserviupseerikoulun käyneitä henkilöitä kuvaava määre, jonka olen aikoihin kuullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa: Pikkujoulut eivät oikeuta pettämään!

Lähes kaikki suomalaiset pitävät pettämistä yhtä tuomittavana, tapahtuipa se pikkujouluissa tai jossain muualla. Tiedot perustuvat Lehden kyselytutkimukseen, jota varten haastateltiin...

Close