Kategoriat
Kotimaa

KRP vaatii hulluille diktaattoreille kovempia rangaistuksia

(VANTAA) Keskusrikospoliisi toivoo, että Irakin entinen diktaattori Saddam Hussein hirtetään. Husseinin tuomiota käsitellään pikapuoliin vetoomustuomioistuimessa. Poliisitarkastaja Mika ja Turkka Malin mukaan kovat tuomiot ovat tarpeen, jotta oikeus säilyttää uskottavuutensa.
”Kyllä pelotevaikutus on tärkeä asia. Liian lievillä tuomioilla sitä aletaan helposti ajatella, että sehän voisi kannattaa ryhtyä psykoottiseksi hirmuvaltiaaksi. Että kun tuo Erkkakaan ei saanut kuin viisitoista vuotta rikoksista ihmisyyttä vastaan, niin voisihan sitä kokeilla” summaa Mali. Hänen mukaansa esimerkiksi Etelä-Suomessa on toistaiseksi vältytty mielipuolisilta diktaattoreilta.
”Valitettavasti se taitaa olla kuitenkin vain ajan kysymys, milloin tämä villitys saapuu Suomeenkin. Lainsäädännöllä tulee tällöin osoittaa suoraan, ettei veristä hirmuvaltiutta suvaita missään päin Suomea” painottaa hän kuitenkin.

6 vastausta aiheeseen “KRP vaatii hulluille diktaattoreille kovempia rangaistuksia”

Vitun erkka, linkitä säälittävää blogiasi jossain muualla. Hirttää pitäisi tuollaisesta.

Minusta blogit ovat luonnonvastaisia ja sairaita. Ne pitäisi joko teloittaa tai eheyttää ja parantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden kirkollisvaalikone: Uudet haastajat vai vanhat messiaat?

(GETSEMANE) Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan ensi viikonvaihteen seurakuntavaaleista näyttäisi tulevan ennätysvilkkaat. Ennakkoon äänestämässä käytiin poikkeuksellisen ahkerasti, mutta laajat massat miettivät...

Close