Kategoriat
Kotimaa

Lehden kirkollisvaalikone: Uudet haastajat vai vanhat messiaat?

(GETSEMANE) Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan ensi viikonvaihteen seurakuntavaaleista näyttäisi tulevan ennätysvilkkaat. Ennakkoon äänestämässä käytiin poikkeuksellisen ahkerasti, mutta laajat massat miettivät vielä ratkaisujaan varsinaiseen äänestyspäivään saakka.
Heitä auttaa nyt ensimmäistä kertaa lanseerattu Lehden kirkollisvaalikone, jonka avulla vielä empivät voivat nopeasti selvittää itselleen sopivimman ehdokkaan.

30 vastausta aiheeseen “Lehden kirkollisvaalikone: Uudet haastajat vai vanhat messiaat?”

Joku vitun java-härpäke jää näkymättä firefox/ubuntulla, mikä on ihan samantekevää.
Mutta pistipä kone pitkästä aikaa nauramaan ihan vanhaan pahkasikamalliin. Tämä oli hyvä!

Kyllä minun ehdokkaani on näissäkin vaaleissa Cthulhu, vaikka minulla ei ole edes äänioikeutta.

On se hienoa, kun nykynuoret osaa käyttää noita nettiselaimia ja kertoa muillekin, mitä selainta käyttävät.
Mitä tulee vaalikoneeseen, olisin kaivannut enemmän kysymyksiä vapaa-ajattelijoiden psykoseksuaalisesta vaikutuksesta Arno Kotron harjoittamaan itsesaastutukseen nuoremmalla iällä, vaikka ei sillä enää niin väliä, koska kaikkihan sitä nykyään tekee.

Mainio idea,
mutta huomaatteko, miten teette lehteä nuorille heteromiehille? Tätä palstaa lukevat myös naiset (sekä muutkin ihmiset), ja vaalikone, joka on heteromiespuolisten heteromiespuolisille tekemä, on vähän latteaa huumoria.
Lukuvinkki: Arto Jokisen toimittama Yhdestä puusta -teos ja sieltä Slitz-lehteä ja lautailukulttuuria analysoivat artikkelit.

Jos minulla olisi äänestysoikeus, kävisin äänestämässä kirkkovenettä. Luotan siis vaalikoneeseen kuin venäläiseen kantorakettiin.
Enemmän kuin Arno Kotrosta pidän Päivi Räsäsen tyttären numeroista.

Kovasti ihmettelen näitä Päivi Räsäsen tyttären numeron kaipaajia. Haluatteko te todellakin Päivi Räsäsen anopiksenne? Siis Päivi Räsäsen?
Onko Päivi Räsäsellä tytär?

Katos sain Arno Kotron ehdokkaakseni. Olen yllättynyt. Odotin Päivi Räsäsen tytärtä.
No, kyllä mä varmaan tota Arno Kotroakin panisin jos Päivi Räsäsen tytär ei antais…

Itsekin tuota Päivi Räsäsen tyttären puhelinnumeroa jäin kaipaamaan, sillä muista lukeneeni ”laatu” lehdestä nimeltä Seiska jonkin jutun tuosta oman aikamme ihmeperheestä. Samaisessa artikkelissa oli sitten kuva koko perheestä ja oi että kyllä oli komeita tyttäriä kummatkin vanhemmista siskoksista. Kyllä minun nyt täytyy saada jomman kumman puhelinnumero ettei tarvitse aina tuntemattomille läähättää puhelimessa.
Haluaa haluaa, anna, Anna, mulle kaikki nyt ja heti! Vai miten ne nykynuoret aina sanookaan?

Yritin etsiä Googlesta kuvia hakusanalla ”Päivi Räsäsen tytär”, mutta löysinkin Helena-sarjasta kertovan sivun ja Jeesuksen armon.

erksu:
”mutta huomaatteko, miten teette lehteä nuorille heteromiehille?”
Onnittelut, että huomasit asian jo nyt, kun Lehtikin on ilmestynyt vasta 2,5 vuotta.
Lukuvinkki: Elloksen postimyyntikuvasto.
– ei-enää-niin-nuori-heteromies

Nyt saavuttuani Lehden omaperäisyyden haudalle perun jo useamman vuoden jatkuneen tilaukseni tästä hetkestä lähtien.
Hyvästi.

Vitullako tuollaisia enää eheyttää? Jos on lukenut liikaa Arno Kotroa, ei enää auta Päivi Räsäsen ränni tai mikään. Näin luulen.

juoksee karkuun:
”Kovasti ihmettelen näitä Päivi Räsäsen tyttären numeron kaipaajia. Haluatteko te todellakin Päivi Räsäsen anopiksenne? Siis Päivi Räsäsen?
Onko Päivi Räsäsellä tytär?”
Kuka tässä anoppeja kaipaa? Minä ainakin kaipaan Päivi Räsäsen tyttären numeroa. Päivi Räsäsen rasvattu pakoputkikin houkuttelee.
-ei-enää-niin-hetero-nuorimies

Kirkkovene näyttää voittavan kirkollisvaalit aika monessa seurakunnassa. Kuinka suuret muuten ovat kirkkoveneiden erot eli seurakunnissa? Kyllähän esim. Järvi-Suomessa olevien kirkkoveneiden ominaisuudet ovat väistämättä erilaiset, kuin rannikkoseurakuntien?

Ei perkele toimi ei, ihmeellistä. Pitäisikö polttaa pilveä vai hakea kaljaa aamuyhdeksän jälkeen vai liekö sekään auttaisi. Yhyy yhyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kirkko vastustaa homoparien vihkimistä rotareiksi

(KEVO) Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokous otti tänään kantaa homoparien rotareiksi vihkimiseen. Lähinnä miespuolisista piispoista ja muista ääriheteroista koostuva kirkolliskokous vastustaa...

Close