Kategoriat
Seksivau

Regina syyttää Viivi Avellania plagioinnista

(TSÄTTI) Lyhyen ihmissuhdeproosan suomalainen edelläkävijä, Regina-lehti syyttää mediahuora Viivi Avellania plagioinnista. Lehden julkaiseman tiedotteen mukaan Avellanin epäilemättä viimeiseksi jäävä teos Sinkkunaisen käsikirja on ”häpeämätön plagiaatti Reginan koko toimituksellisesta aineistosta viimeisen kymmenen vuoden ajalta”.
”Miestenlehtien tarinat ilman vapauttavia törkeyksiä, säälittävän pinnallista suihkimista sinne tänne sekä surkean kunnianhimotonta ja pinnallista paskaa. Anteeksi vain, lehmä, mutta se on meidän tavaramerkkimme. Myös possessiivisuffiksin täydellinen puuttuminen on kustantajamme Kolmio-Kirjan patentoima tekniikka”, Reginan päätoimittaja Anu Rako-Valssaamo jyrähtää.
Myös muualla Avellanin teos on herättänyt voimakkaita reaktioita. Helsingin Sanomat luonnehti teosta ”löyhkääväksi alligaattorinraadoksi”, kun puolestaan Parnasso painotti arvostelussaan ”vitun paskaa teinikieltä”.
”Nalle vai Viivi Avellan?” pohdittiin virallisemmalla taholla.

9 vastausta aiheeseen “Regina syyttää Viivi Avellania plagioinnista”

Ai eikö tämä ollutkaan vain yksi kolmesti vuodessa ilmestyvistä Regina-pokkareista?!
… Ja missä viipyy juttu Markku Uusiksen ilmoituksesta lähteä eduskuntavaaliehdokkaaksi?

Asia voi selittyä osaksi sillä, ettei Uusipaavalniemeä mainita Reginassa. Mutta ei hätää. Kunhan Markku tarttu Mauria kahvasta ja liu’uttaa Pekkarisen suoraan nänniin, niin jo vain uutista pisaa riesaksi asti. PS. Jutussa esiintynyt Viivi Avellan on häntä harrastamattomalle täysin outo.

Seuraajani on löytynyt. Viivi, tule vapauttamaan minut Ikaalisten radioaseman löyhkäävästä kellarista! Kuumana kesäiltana soramonttu on liian pitkään hehkunut ihmeellistä värettä. Ohut farkkukangas ei pysty enää kauaa piilottamaan pullottavaa kelloani.

Skodan ikkunat huurtuivat, kun Viivi avasi hitaasti farkkutakkinsa napit ja ohjasi käteni takin helman alle, josta löysin kätkössä olleen Parnasso-lehden.

Ehdottamasti Viivi. Mutta myös nalle käy, jos saippuakauppias ei…

Hehehehe, mutta huomatkaa superälykkään Googlen mainokset oikealla palstalla! Regina – Lehti naiselle.
1) Sopii hyvin tämän artikkelin kanssa.
2) Regina myy varmasti hyvin Lehden lukijakunnan keskuudessa.
3) Mitä helvettiä? Jos Regina on _L_ehti naiselle, niin onko tämä Lehti-Lehti sitten jotenkin erityisen maskuliininen tuote? Aina olen pistänyt tyttöystävän näitä lukemaan! Noh, pitää ilmeisesti tilata hälle tuo Regina, Lehden feminiininen vastine.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
F1-piirit puolustavat Turkin sakkorangaistusta yhtenä rintamana

(ISTANBUL) Formulapiireissä ollaan yksimielisiä siitä, että Kansainvälisen autoliiton FIA:n Turkin gp:n järjestäjille määräämä sakkorangaistus oli oikea ratkaisu. FIA närkästyi elokuussa,...

Close