Kategoriat
Urheilu

F1-piirit puolustavat Turkin sakkorangaistusta yhtenä rintamana

(ISTANBUL) Formulapiireissä ollaan yksimielisiä siitä, että Kansainvälisen autoliiton FIA:n Turkin gp:n järjestäjille määräämä sakkorangaistus oli oikea ratkaisu. FIA närkästyi elokuussa, kun Pohjois-Kyproksen presidenttinä esitelty Mehmet Ali Talat jakoi Turkin gp:n voittajan palkinnon. Pohjois-Kyproksen valtiota ei ole tunnustettu kenenkään muun kuin Turkin taholta. Poliittista neutraaliuttaan korostava FIA piti tapausta sopimattomana kannanottona.
Myös Formula 1 -talleissa korostetaan poliittisen riippumattomuuden tärkeyttä. Tallipäälliköt ja kuljettajat haluavat puhua ennen muuta reilun kilvoittelun merkityksestä.
”Meidän tehtävämme on ainoastaan varmistaa kuljettajillemme mahdollisimman vahva kalusto seuraavaan kilpailuun”, kommentoi Ferrarin tallipäällikkö Jean Todt hiukan ennen kuin tupakkayhtiö Philip Morrisin cowboy-asuiset miehet pyysivät alastonta ja piiskattua ranskalaista käymään uudelleen nelinkontin ”kakkosvarvia varten”.
”Kilpa-autoilussa ja etenkin Formula 1 -sarjassa on kyse hyvästä viihteestä, josta koko perhe voi nauttia. Politiikka ja talous ovat meille kovin toisarvoisia asioita”, painotti puolestaan Renault’n käskyttäjä Flavio Briatore ja hyväili tupakkajätti Japan Tobaccon hallituksen kollektiivista reiden sisäpintaa ennen kuin ryhtyi kiihottamaan siittimen kosketusherkkiä alueita eli muun muassa terskaa fellaation keinoin.
Kypros on ollut jaettu valtio vuodesta 1974, jolloin Turkin joukot miehittivät saaren pohjoisosan. Kreikkalaisten asuttama saaren eteläosa, Kyproksen tasavalta, on Euroopan unionin jäsen.

6 vastausta aiheeseen “F1-piirit puolustavat Turkin sakkorangaistusta yhtenä rintamana”

Tribe Pine-Marten on Pohjoisamerikkalaisen aikuisviihdeteollisuuden kätyri! Likaista kielenkäyttöä perheille suunnatussa uutisessa! Fellatsiooni! Sisäreisi! Lihanuija! Minne on Lehden journalistinen moraali menossa?

”Yhdynnässä miehen jäykistynyt siitin on naisen emättimessä, ja siemensyöksy laukaistaan rytmisin liikkein”, siteerasi Bernie Ecclestone, joka yhtyi näkemykseen, että Formula 1 on puhtaasti suuryritysten himokkaiden intressien ulkopuolella oleva autourheilusarja.

”Kansainvälisen autoliiton FIA:n Turkin gp:n” Opetelkaa käyttämään niitä väliviivoja! Oletteko te niitä tulevia toimittajia? Jos olette, niin sitä suuremmalla syyllä.

Heimo Näädän uutisoinnissa on asian ja huumorin painopiste huolestuttavasti siellä oikean asian ja faktan puolella. Ei näin. Ei kai kukaan Lehteä ainoana uutislähteenään käytä? Eihän?..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen huolissaan Thaimaan tilanteesta

(BANGKOK/HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen on erittäin huolissaan sotilaiden vallankaappausyrityksestä Thaimaassa. Vanhanen korosti kannaotossaan myöhään tiistai-iltana, että demokratia tulisi palauttaa Thaimaahan...

Close