Kategoriat
Ulkomaat

Vanhanen huolissaan Thaimaan tilanteesta

(BANGKOK/HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen on erittäin huolissaan sotilaiden vallankaappausyrityksestä Thaimaassa. Vanhanen korosti kannaotossaan myöhään tiistai-iltana, että demokratia tulisi palauttaa Thaimaahan heti.
”On hyvin valitettavaa, että armeija näyttää kaapanneen demokraattiset instituutiot valtaansa”, hän sanoi.
Thaimaassa vallankaappausyritystä johtava armeijan komentaja, kenraali Sonthi Boonyaratkalin on kumonnut perustuslain ja julistanut maahan sotatilan. Thaimaa on hänen mukaansa nyt armeijan hallinnassa. Illansuussa panssarivaunut saartoivat hallitusrakennuksia ja sotilaat ottivat rakennuksia haltuunsa.
Lehden saamien arvioiden mukaan poikkeustila ei vaikuta merkittävästi esimerkiksi suomalaisturistien Bangkokin-matkailuun.
”Kuka muka osaa erottaa Thaimaan, Taiwanin, Burman, Myanmarin, Indonesian, Sri Lankan, Filippiinit, Kambodzan, Laosin, Formosan, Brunein, Vietnamin tai Itä-Timorin toisistaan?” Suomen Thaimaan-suurlähetystöstä kysyttiin terävästi.

5 vastausta aiheeseen “Vanhanen huolissaan Thaimaan tilanteesta”

”Lehden verkkoversion tietojen mukaan neljä armeijan pataljoonaa oli lähtenyt kasarmeilta, ja satojen sotilaiden sanottiin partioineen avainkohteissa Bangkokissa.” -HS

Kylä meinaan sitten meno muuttuu meilläkin, kun Markku Uuspaavali-niemi valitaan eduskuntaan. Curlinki-kiveksellä rakkareita ohtaan!

Sotilasvallankaappaus oli täysin epäonnistunut ja ennakkosuunnitelmien vastainen. Sotilasvallankaappausten toteuttaminen on Suomen sisäministeriön ja Helsingin poliisin tehtävä ja sisäinen asia.

Ensimmäistä kertaa vallankaappauksesta kuullessaan monella suomalaisella miehellä nousi pala kurkkuun. Voisiko olla niin, ettei sinne voi nyt matkustaa nussimaan pikkupoikia? Tilanne alkaa kuitenkin jo olemaan rauhallisempi ja matkoja varailtu entiseen malliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohuväite: Kaikki parturit eivät olekaan nuoria

(SEVILLA) Jyväskylän yliopiston nollatutkimusyksikön tuore tutkimus murtaa vanhan myytin, jonka mukaan kaikki parturit olisivat nuoria. Tutkimus osoittaa, että parturit ovat...

Close