Kategoriat
Kotimaa

Kohuväite: Kaikki parturit eivät olekaan nuoria

(SEVILLA) Jyväskylän yliopiston nollatutkimusyksikön tuore tutkimus murtaa vanhan myytin, jonka mukaan kaikki parturit olisivat nuoria. Tutkimus osoittaa, että parturit ovat toki iloisia ja raha-asioissa anteliaita, mutta siltikään kaikki eivät ole nuoria.
”Kyllähän tämä on iso kolaus monen parturin ammattiylpeydelle. Mitään syytä vajota masennukseen ei silti ole, vaan iloisten tyttöjen on parasta vain nauttia asiakkaista kuten parhaiten osaavat”, tutkimuksessa mukana ollut dosentti Mies-Himo Ylkänköyrijä neuvoo.
Sen sijaan tutkimus vahvistaa perinteisen kansanuskomuksen, jonka mukaan kaikki puolustusvoimien kantahenkilökuntaan kuuluvat ovat ihan saatanan tyhmiä.

5 vastausta aiheeseen “Kohuväite: Kaikki parturit eivät olekaan nuoria”

Vihdoinkin luotettavaa faktaa partureiden iästä! Olen aina vähän salaa epäillyt, että vakkariparturinani jo lähes 20 vuoden ajan toiminut Orvokki olisi jo yli 29 vuotias. Jo pitkästi toistakymmentä vuotta jatkunut voimakas saksikäden tärinä sai epäilykseni heräämään. Väitti sitä parturimessuilla opituksi tyylikeinoksi kun kysäisin. Nyt olen alkanut epäillä, että naiset ovat vältelleet minua ei niinkään pahanhajuisen hengitykseni, vaan frisöörini vuoksi.

Puolustusvoimien kantahenkilökunta on täysin onnistunutta ja ennakkosuunnitelmien mukaista. En näe aihetta kritiikkiin.

Pitää ilmeisesti lähteä taas Tallinnaan nuoriin, kun paikalliset parturit ovat ruvenneet kitsaiksi.

Kuinka muka puolustusvoimiemme henkilökunnan älykkyys tahi esim. myötäelämisen taito voisi mitenkään olla heikko? Maatamme puolustaa vastuuntuntoiset ihmiset jotka ovat korkeasti koulutettuja ja erityisillä psykologisilla testeillä seulottuja!
Vähän järkeä peliin sinne anarkisteillekin…
Nimin. Isäni on hyvä ihminen. joo ei ehkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsissa pelätään sosiaalidemokraattien kostoiskuja

(TUKHOLMA) Vaalit Ruotsissa sujuivat ilman merkittäviä yhteenottoja oikeiston ja vasemmiston kannattajien välillä, vaikka etukäteen niitä pelättiin. Pääkaupungissa Tukholmassa tunnelma on...

Close