Kategoriat
Politiikka

Myanmar, Kiina ja Pohjois-Korea kiittelivät Asem-kokousisäntää

(HELSINKI) Aasian ja Euroopan valtioiden huippukokous käsitteli avauspäivänä etenkin terrorismia ja kansalaisoikeuksia. Varsinkin Kiina, Myanmar ja Pohjois-Korea olivat tyytyväisiä kokouksen tähänastisesta annista.
”Isäntämaan lauantaina toteuttama demonstraatio osoittaa, että myös Euroopassa ymmärretään meidän asemamme. Joudumme toki lisäämään joitakin kymmeniä prosentteja poliisin määrärahoja saavuttaaksemme samanlaisen ylivoiman valtion vihollisia vastaan, mutta uskon Suomen mallin olevan myös Myanmarin malli ”, kiitteli hullujen diktaattorien Myanmarin jaoston puhemies Than Shwe kilistellen Aun San Suu Kyin arestitalon avaimia.
Pohjois-Korean edustaja, Than Shwen rakas kollega Kim Jong-Il ihasteli Suomen poliisin toimintaa, jossa pamputtaminen perusteltiin sillä, että anarkistijoukosta ei löytynyt johtajaa. Myös anarkistit saivat kiitosta ”lähes pohjoiskoreamaisen järkevästä suhtautumisestaan yleiseen järkeen”.
Varsinaisia merkittäviä julkilausumia Asem-kokoukselta ei odoteta. Yhdestä asiasta kokousvieraat olivat kuitenkin yhtä mieltä.
”Ei nyt kiistellä siitä, kuka kiduttaa, sortaa ja alistaa ketä. Tärkeintä on, että talous kasvaa”, tiivistivät diplomaatit huorien ja kaviaarin ääreltä.

26 vastausta aiheeseen “Myanmar, Kiina ja Pohjois-Korea kiittelivät Asem-kokousisäntää”

Perään lisättäköön myös kirkasotsaisen Kokoomusnuoren mielipidekirjoitus, jossa kammoksutaan järjestäytymätöntä anarkismia ja niputetaan kaikki kuratukat mielenosoittajapasifisteista makasiinipolttajiin samaan kastiin. Ja ollaan lapsellisen onnellisia siitä, että omissa suonissa virtaa puhdas suomalaisen yrittäjäsuvun veri.
”Talouskasvu ennen kaikkea”, myötäili myös Christoffer Taxell maanantaikrapuloissaan.

Diplomaatit huorien ja kaviaarin takia täällä ?
Minä luulin, että he tulivat mustamakkara tarjoilun ja
jokaiselle läksiäislahjaksi luvatun n. 10 Kg mämmiämpärin takia.
Myös vessapaperin alehinnat houkuttelivat.
Onko Lenita päästetty jo kotiarestista ?

Kuulkaas cansancynttilaet, Se menee niin, että on tyytyväinen ”johonkin”, ei ”jostakin”.

Ihan oikein että pamputtivat.
Jos nuo hullut kaatavat bensaakin poliisien päälle, ihan turha nillittää jos saa vähän pamppua takaisin.

Mutta eikö olisi ollut oikeus ja kohtuus, jos olisivat saaneet bensaa takaisin?
Mitä vitun ”nillittää”?
Kokoomusnuoret mainittu!

Missäköhän vaiheessa niistä vesipyssyistä sitä bensaa poliisien päälle lensi? Ja kuka oli valmiina odottamassa sytkärin kanssa.
Sitä paitsi olen sitä mieltä, että anarkistien toiminta pitäisi organisoida paremmin.

Ei niihin liitytä, kokoomusnuoreksi synnytään. Vai oletko muka koskaan kuullut kenenkään kokoomusnuoriin liittyneen? Se on ihan oma ihmislajinsa, kokoomusnuori, vähän niin kuin olmi matelijoissa.

”Talous kasvaa”, tiivistivät diplomaatit kokoomusnuorien ja paviaanin ääreltä.

Kokoomusnuoreksi joko synnytään heti tai sellaiseksi synnytään kärsimyksen kautta.
Omakohtainen kapitalistista menestystarinaa noudattava kärsimystarina, jossa häpeää aiheuttäva työläistausta, sopivasti koulukiusaamista, työpaikkakiusaamista ja lopulta tiedostamaton työnarkomania ja kaikesta siitä väsyminen pullauttavat ulos kyynistyneen vain työssä olevan yksilön, joka haluaa kaikki muutkin töihin, koska on niin kateellinen niille, joiden ei tarvitse olla töissä/saa töitä.

”Kokoomus kasvaa”, nillittivät -H ja kaviaari bensakanisterien ja huorien ääreltä.
”Rupeisit sinäkin töihin”, ruoski kommentoijan superego ja päätti tämän kirjoituksen tähän.

Kokoomuslaisuushan on sairaus, joka on toki parannettavissa. Mutta esimerkiksi nuoret, varsinkin opiskelijat saattavat oikeasti luulla olevansa kokoomuslaisia koska mediassa näitä suitsutetaan ja kehutaan, ja nämä luulevat kokoomuslaisuuden olevan ”cool”

”Tuska ja räkä! Systeemi on mätä!”, totesi natsikyttien toimista ärtynyt, nimimerkillä ItqVinq esiintynyt naamioitu aktivisti.

Joopa joo. kaikki demari ja kokoomusnuoret voisivat nyt vaan tunkea päänsä perseeseen. Poliiseille myös pamppua vähän perseeseen niin alkaisivat käyttäytyä järkevästi. Hmm.. ehkä kokoomusnuoret voisivat antaa pamppuaan poliisin perseeseen kun ovat itsekin niin perseestä?

missä vitussa siellä lens bensaa?! =DDDDD EI MISSÄÄN! kannattaa vissii uskoo kaikki mitä joku vitun iltalehti kusetaa =D=D=DDD=D=D=D=D tai onhan se kalja ja viina suomen kansalle bensaa, tavallaan siin totta ;D väittämällä poliisin toimia täysin oikeutetuiks ja perustelluiks osottaa vaan ettei tiedä faktoja 😀

Kyllä se kelpaa kapitalismi toimituksellekin. Sivun oikea reuna on annettu tuottavaan käyttöön. Saatanan lahtarit.

Vaikka kokoomuksen jäsenkirjaa heiluttamalla ei aina pääsisikään hesariklubille jonon ohi, niin onhan tää nyt perkele jos ei sillä edes poliisiketjuun synny uraohjuksen mentävää rakoa? Joku roti sentään!

joku sen teistä luusereista sanoi, työssäkäyvät ovat niille kateellisia joiden ei tarvi käydä töissä…eli siis myönnätte jo että te olette yhteiskunnan syöpäläisiä,teitä täytyy elättää veroilla ja raahata perässä..luuserit…muuttakaa venäjälle niin päästään tän maan paskasta eroon…

VANUN porukka ja viherhipit, lähtekää suomesta pois, ei teitä sosiaalipummeja täälä kaivata,olisi poliisi saanut antaa teille jokaiselle yksitellen turpaan..

Tuu ny jaska nukkumaan jo. Suurin osa noista vanulaisista ja viherhipeistä tekee paljon enemmän ja tuottavampaa työtä kuin sinä. Ja lisäksi on paljon koulutetumpaa. Älä nyt rupea niille ilkeilemään, sanovat vielä paljon ikäviä sivistyssanoja. Ne kun tuppaavat lukemaan niin paljon kirjoja, että tietävät jopa mielipiteenvapauden merkityksen.
Äiti antaa tissiä, jos tulet heti. Eikä ne vanulaiset ja vihreät vie sun tyttö- tai poikaystävää jos vaan hommaat tarpeeksi ahdasmielisen.
Jaskan mutsin panomies lisää:
Jos joku työssäkäyvä on kateellinen jollekin opiskelijalle, joka elää alle kaikkien minimitoimeentulorajojen, niin suosittelisin harrastuksen hankkimista.

Myanmarin toiminta oli täysin onnistunutta ja ennakkosuunnitelmien mukaista. En näe aihetta kritiikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Chiracin töykeys yllätti suomalaiset

(SORBONNE) Ranskan presidentin Jacques Chiracin töykeä käytös on yllättänyt suomalaiset täydellisesti. Euroopan suurmaan presidentti haukkui L'Express-lehden mukaan Suomen ulkoministeri Erkki...

Close