Kategoriat
Kotimaa

Poliisi: Mellakka sujui hyvin

(HELSINKI) Helsingin lauantainen Smash Asem -mielenosoitus sujui erinomaisesti, poliisi ilmoitti. Muutaman kymmenen ihmisen notkuiluna alkanut tilanne saatiin pikaisesti eskaloitua ”lähes täysipainoiseksi mellakaksi”.
”Kyllä tämä oli kovan työn takana, mutta ammattimaisella provokaatiolla tilanteesta saatiin ihan kohtalainen rytinä”, arvioi teleskooppipamppuaan naksutteleva suojelupoliisin Jerry Cotton ja tirpaisee toimittajaa niskaan.
”Varotoimenpide”, hän selittää.
Poliittisen johdon mukaan lauantain järjestelyt sujuivat erinomaisesti, sillä Helsingin keskustaan on harvoin saatu mahdutettua kahtakymmentä poliisia yhtä mielenosoittajaa kohden.
”Rajat kiinni, hipit putkaan ja huput päähän”, sisäasiainministeri Kari Rajamäki totesi suupielet vaahdoten.

Anarkistit: Järjestelyt pettivät

Suomen Anarkistiliiton hallinto-osaston sisäisen tarkistusryhmän neuvotteleva virkamies Glen Matlock sysää syyn lauantain tapahtumista kehnon organisoitumisen niskoille.
”Sanoin Kejoselle, että se hoitaa kiljupunkkarit ja Makkonen vastaa valkohaalareista, mutta vitut siitä mitään tullut”, Matlock tilittää.
”Ihan sama homma kävi kuokkavierasjuhlien kanssa toissa vuonna, kun Pekkanen oli niin krapulassa, ettei se saanut mitään järkättyä”
, hän kertoo pettyneenä.
Jottei tilanne pääsisi toistumaan, Anarkistiliitto aikoo tulevaisuudessa hakea organisaatioapua Nukkuvien puolueelta ja Prekariaatin yrittäjäsiiveltä.
”Jollei tällä porukalla saada massiivista mielenosoitusta järjestettyä, niin ei sitten millään”, toiveikas Matlock sanoo.

15 vastausta aiheeseen “Poliisi: Mellakka sujui hyvin”

Voi pahus ja rotta vieköön, missasin koko festivaalit. Toivottavasti Rajamäen Kartsa hoitaa kutsukorttien lähettämisen ensi kokoontumiseen ajoissa. Kiljut jäi nyt itselle juotavaksi, mutta sehän nyt on vain positiivista.

Mikä ? sen SUPOKO, eli suojelupoliisikoiran nimi olikaan, mikä ei näkynyt televisiossa ? apuuva !

Matlock, järjestelyt pettivät, mutta ei se ole minun syyni. Jätin poliiseille ilmoituksen mielenosoituksesta kuten sovittiin, mutta he sanoivat, ettei reitti kelpaa. Mistä minä voisin tietää, mitä siihen piti vastata. Vedin hupun korville ja pyöräilin pois. Ja en minä siellä Kiasman pihalla kuullut, että se viiksipoliisi kyseli joukon johtajaa – muuten olisin lähtenyt viemään sanaa.

itse asiassa siellä kyllä on se linkki.. suunnilleen joka kohdassa rasteria paitsi juuri siinä, missä sen olettaa olevan.

Jos olisin ollut paikalla, olisin ollut yksi niistä bussissa alleen virtsanneista. Kädet siteissä sitä kustaan sellin lattialle varmaan myös Myanmarissa, joten hyvä kun muistuttivat, nuo poliisisedät.

Vaikka olenkin tyytyväinen Lehden uudistuksiin, nuo google-mainokset kyllä nyt häiritsevät.

Oonks mä joku fetitsisti kun tykkään nuuhkia kenkiäni? Villapitoiset sukat ja nahkakengät on lempparini. Ei ollenkaan mikään hien haju, vaan lämmin ja aromikas. En siis saa mitään seksuaalista mielihyvää, vaan esteettistä.
Kun jalat on kuivat ja lämpimät, koko keho voi paremmin. Eikä tule mitään juustoisia hienhajuja.

Miksi, oi miksi, pitää kelvolliseen satiiriin sotkea naurettavaa poliittisuutta ja viranomaisten henkilövahingot välttäneestä toiminnasta itkemistä?”, kysyin minä.

Poliisihan on jo pitkään väittänyt, että suomalaisia aktivisteja ohjaillaan ulkomailta käsin. Eikös poliisi nyt sitten osannut lauantaina soittaa ulkomaanpuhelua, kun johtajaan ei saatu yhteyttä? Vai onko poliisin liittymässä sellainen esto, ettei voi soitella ulkomaan- ja seksipuheluita?

Olen samaa mieltä Minän kanssa. Vannoutuneena maalaisliiton kannattajana olen syvästi loukkaantunut Lehden Kekkosta käsittelevistä artikkeleista.
Eikö me vaan voitais kaikki puhua Iltasanomien lööpeistä?

Vielä tästä Lehden uudesta lookista puuttuu popupit ja pillumailit sähköpostissa. Tai ainakin popupit.

Kyllä tähänkin maahan vielä kunnon mellakka tulee, kunhan vaan saadaan poliisi enemmän juovuksiin. Mutta Kataisen Jykkeä ne ei tajunnu pidättää kun oli niin hyvin naamioitunu. Arhinmäen vaan, eikä ne yhtään hoksannu, että Jykke oli se kännykamera!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myanmar, Kiina ja Pohjois-Korea kiittelivät Asem-kokousisäntää

(HELSINKI) Aasian ja Euroopan valtioiden huippukokous käsitteli avauspäivänä etenkin terrorismia ja kansalaisoikeuksia. Varsinkin Kiina, Myanmar ja Pohjois-Korea olivat tyytyväisiä kokouksen...

Close