Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Chiracin töykeys yllätti suomalaiset

(SORBONNE) Ranskan presidentin Jacques Chiracin töykeä käytös on yllättänyt suomalaiset täydellisesti. Euroopan suurmaan presidentti haukkui L’Express-lehden mukaan Suomen ulkoministeri Erkki Tuomiojaa nollaksi ja epäpäteväksi.
”Enpä olisi uskonut, että törmään epäkohteliaaseen ranskalaiseen. Ja jotenkin lausunnosta kalskahtaa ylimielisyys ja halveksunta muita kohtaan, mikä ei sovi lainkaan ranskalaiseen kansanluonteeseen”, hämmästelee kirjeenvaihtaja Helena Petäistö ja ihmettelee kuuden tuuman koroissaan, miten joku voi mitenkään eksyä Pariisin keskustan ulkopuolelle.
Chirac aiheutti kohua myös viime kesänä, jolloin hän teilasi suomalaisen ruoan. Nyt vuorossa oli hassunnäköisen suomalaisministerin kyky toimia sotilaallisessa konfliktissa.

”Enemmän kuin suomalaisesta ruoasta pidän mielenosoittajien lahtauttamisesta ja heitättämisestä Seineen”
, kommentoi tunnetusti sotilasoperaatioissaan onnistuneen suurvallan nokkamies.

10 vastausta aiheeseen “Chiracin töykeys yllätti suomalaiset”

Ranskalla on näköjään arvostelukykyinen ja älykäs presidentti. Olisko Berlusconikin ollut sittenkin oikeassa moittiessaan suomalaista ruokaa … onko Chirac tehnyt saman? Nyt katosi Suomi taas maailmankartalta, edes keihäsmitali ei pelastaisi tilannetta.

Petäistön meikkikulmakarvat ovat siirtyneet pikku hiljaa silmien yläpuolelta kohti hiusrajaa Ranskassa oleskelun aikana, viimeisen kymmenen vuoden aikana enemmän kuin paikallinen armeija koko maailmansodassa.

(HELSINKI) ”Hei kerro, ootsä terroristi? Hei oikeesti, ootsä terroristi?” summasi itähelsinkiläinen nuori runoilija viimeyön tapahtumat.

Yllätti? No entäs tämä sitten? Chirac: Vanhanen on Suomen seksikkäin mies (IS).
Enemmän kuin kuolleista valtion päämiehistä, pidän hulluista valtion päämiehistä. No jos on Ranskan presidentti, niin onko enää mitään hävittävää?
P.S. Lopettakaa linkittäminen noihin kamaliin blogeihin. Ajatelkaa välillä myös muita. Hyi helvetti.

Vielä hauskempaa kuin arvailla, mitä se ranskanpelle on sanonut, on lukea, mitä erinäiset lehdet totena väittävät toisten lehtien perusteella sen ranskanpellen sanoneen suomalaisista, Suomesta tai ihan mistä tahansa, mikä nyt sattuisi osumaan suomalaisten alemmuudentunteen luomaan markkinarakoon.
Nuo kommentoijien blogit ovat tosiaan paitsi saatanan huonoja, myös sellaisia, että lukijaa hävettää bloggaajan puolesta.

Vanhanen-kommentti osoittaa, että Chiracin vittuilutaidot ovat kehittyneet hienostuneemmiksi ja saavuttavat kohta peruskoulussa vaadittavan tason.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
CIA:lla salaisia vankiloita myös Suomessa

Nimettömien mutta aivan saatanan luotettavien lähteiden mukaan Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:lla on myös Suomen maaperällä salaisia vankiloita, joissa pidetään terrorismista epäiltyjä...

Close