Kategoriat
Kotimaa Muut lehdet

Tuhannet järkyttyivät Suomen Kuvalehden kirjoituksista

(BOFORS) Suomen Kuvalehden uusimman numeron tarjonta on saanut tuhannet kansalaiset syvästi järkyttyneiksi. Pahimmin tolaltaan menneille on jouduttu jopa antamaan rauhoittavia lääkkeitä. Eniten lukijoita ovat kuohuttaneet pääkirjoituksen sekä Keijo Korhosen kolumnin Lähi-itä-kannanotot.
”Luin tavalliseen tapaani lehden viime perjantaina, mutta jostakin syystä päätä ei alkanut ollenkaan kivistää, eikä korvista vuotaa verta, kuten yleensä”, hämmästeli pyhtääläinen tilaaja Marko Krogbärsa.
Samaa mieltä oli helsinkiläinen Hannele Krokodil. ”Yleensä pääkirjoituksen jälkeen alan huutaa hallitsemattomasti ja juosta amokia pitkin Tapanilaa, mutta nyt en voinut kuin nyökyttää päätäni ja hymistä tyytyväisesti”, hän kertoi.

Jotain järkeä

Lukijat kertoivat olevansa aidosti hämmästyneitä siitä, että Kuvalehden jutut tuntuivat ensimmäistä kertaa olevan kosketuksissa reaalimaailmaan. Myös kirjoitusten esittämät mielipiteet vaikuttivat järkiperäisiltä, mitä ei ole totuttu näkemään.
SK on jo kiirehtinyt pahoittelemaan tapahtunutta. Päätoimittaja Tapani Ruokanen, jota Lehti ei ole haastatellut, kuten ei myöskään Raimo Ilaskiveä, lupasi, että seuraavassa numerossa asia korjataan.
”Pääkirjoitus ylistää Helsingin Israel-marssijoiden rohkeutta ja tuomitsee Syyrian ja Iranin toiminnan. Lisäksi kehutaan Ehud Olmertin päättäväisiä toimia ja vaaditaan työttömyyskorvausten laskemista ja työelämän joustoja”, Ruokanen sanoi.

15 vastausta aiheeseen “Tuhannet järkyttyivät Suomen Kuvalehden kirjoituksista”

”Juosta amokia”, ei noin voi sanoa tai edes kirjoittaa. Huonoa suomea, hyi Lehti!

Luin koko uutisen, mutta mitään ei jäänyt päähän. Johtunee tästä saksalaisesta orgaanisesta oluesta, joka taitaa mennä päähän.

Amok on kauhusarjakuvalehti, jota julkaistiin pari kertaa joskus kun olin nuorempi. Todennäköisesti nti Krokodil aina Kuivalehteä luettuaan lähtee kiertelemään paikkoja loikkivin askelin sarjakuva kädessään.

En ole ihan varma mutta eikö Amok ole perinteinen israelilainen syntymättömien lasten esinahoista valmistettu vaate, eräänlainen mekko? Oikea ilmaisu kuuluu ”…ja juosta Amok päällään pitkin Tapanilaa ja molottaa sylki loiskuen sikäläisiä viisuja”.

CD-Facta: amok (< malaijin kieli), amokjuoksu, varhaiskantaisissa kulttuureissa tunnettu mielenhäiriö, jossa psykoosiin joutunut amokjuoksija yrittää surmata kaikki vastaantulijat.

CD-Facta: amok (malaijin kieli), amokjuoksu, varhaiskantaisissa kulttuureissa tunnettu mielenhäiriö, jossa psykoosiin joutunut amokjuoksija yrittää surmata kaikki vastaantulijat.

En kirjoittanut tätä viestiä eikä edellinen kirjoittaja osannut copypastettaa.

En kirjoittanut tätä viestiä eikä edellinen kirjoittaja osannut copypastettaa.

Miksi te minulle näissä copypaste-asioissa kirjoittelette? Jättäkää minut rauhaan tai poljen teidät köyhät kusipäät suohon!

Piti olla: copypasteta. Copypastettaa = teettää kopiointi-liittämistoimenpide jollakulla muulla, esim. ylipormestari Raimo Ilaskivellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Odotettavissa olevat sähkeet joka päivälle

Missi ihastui Urheilutähteen - Lempi on leimahtanut Kuuluisan Suomalaisen Urheilutähden ja Missin välillä, kertoivat rakastavaisten tuttavat. Pari on heidän mukaansa...

Close