Kategoriat
Tiede

Tutkimus: yli puolet suomalaisista tyhmiä

Tänään julkistetun laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen on ihan vitun tyhmä. Lisäksi erittäin tai melko tyhmiä on yhteensä 19 prosenttia, mikä nostaa tyhmien osuuden koko kansasta hieman yli 50 prosenttiin.
YK:n koordinoimassa monivuotisessa tutkimushankkeessa vertailtiin eri maiden ihmisten tyhmyyttä. Suomalaiset sijoittuivat tuloksissa melko lähelle kärkeä. Osapuilleen yhtä tyhmää sakkia löytyy tulosten mukaan muun muassa Kanadasta, Etiopiasta ja Kiinasta. Vertailua hankaloittaa se, että eri maiden erilaisista tutkimusmenetelmistä johtuen on muun muassa debiiliyden, idiotismin ja kertakaikkisen ääliöyden painotusta jouduttu tasoittamaan monimutkaisilla kertoimilla.
Yhdysvaltojen tulokset jäivät tutkimuksesta pois, koska siellä tutkimuksessa käytetty reikäkorttikone kieltäytyi yhteistyöstä tutkijoiden typeryyteen vedoten.

4 vastausta aiheeseen “Tutkimus: yli puolet suomalaisista tyhmiä”

Tulosten perusteella näyttää siltä, että myös ihmisten tekemiä vääriä valintoja voidaan luultua useammin selittää omalla tyhmyydellä. Aiemmissa tutkimuksissa tärkeimpinä syinä on pidetty virheellisiä lähtötietoja, aviopuolison luonnevikaa ja Olli Kivistä.

Suomessahan tuota jälkimmäistä prosenttia nostaa luontaisen blondikannan suuri koko. Loppu 30% on lähinnä brunetteja.

Huomattavan vähällä järjellä pystyy elämään ihmisarvoista elämäää. Lähdenkin tästä ryöstämään R-kioskista tissilehtiä.

Ei, kyllä niitä enemmän on kuin vain hieman yli 50 prosenttia.
”Mulla oli kerran lemmikkinä semmonen ihana debiili”, kommentoi uutista tuoreeltaan Jasmin Mäntylä, jolle ei tämän jälkeen enää tarjoiltu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tuhannet järkyttyivät Suomen Kuvalehden kirjoituksista

(BOFORS) Suomen Kuvalehden uusimman numeron tarjonta on saanut tuhannet kansalaiset syvästi järkyttyneiksi. Pahimmin tolaltaan menneille on jouduttu jopa antamaan rauhoittavia...

Close