Kategoriat
Sähkeet

Odotettavissa olevien sähkeiden poika joka päivälle

Missi löysi uuden rakkaan – Urheilutähdestä vastikään traagisesti eronnut Missi on löytänyt uuden rakkaan. Ihastuksen kohteena on Tunnettu Iskelmätähti, jonka kanssa Missin on nähty viettävän tulisia hetkiä useissa keskustan yökerhoissa. Missi ei kuitenkaan vielä halua kommentoida asiaa tarkemmin. ”Iso talo, auto, kaksi lasta, satuhäät”, sanoi Missi.
Missi vetäytyy julkisuudesta – Kovaan julkisuuspyörteeseen värikkäiden miessuhteidensa takia joutunut Missi on päättänyt vetäytyä toistaiseksi julkisuudesta. ”En halua enää riepotella yksityisasioitani julkisesti”, Missi ja Iskelmätähti kertovat useiden aikakauslehtien haastatteluissa. Seuraavaksi Missi aikoo ryhtyä tv-juontajaksi tai toimittajaksi.
Missi tuli uskoon – Julkisuudesta jokin aika sitten vetäytynyt kohukaunotar Missi on löytänyt rauhan uskonnon kautta. Missi kertoi uudesta henkilökohtaisesta ratkaisustaan useiden aikakauslehtien haastatteluissa. ”Elämäni oli niin tyhjää ja sisällyksetöntä ennen tätä. Nyt Jeesus on astunut elämääni”, Missi kertoi.

8 vastausta aiheeseen “Odotettavissa olevien sähkeiden poika joka päivälle”

Mutta koska näemme lööpin, jossa kerrotaan Uskon tulleen Missiin? Harmi että Usko Kemppi on jo poistunut keskuudestamme.

Vain homoseksualismiin sairastunut (mies) voi tulla Uskoon.
Ko tilanteessa suositellaan Uskon puhdistusta.

Koska nähdään Odotettavissa olevien pojan kosto joka päivälle?
Ex-Missi hakee politiikkaan
Ex-missi avoimena *turha paljastus seksielämästä*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: yli puolet suomalaisista tyhmiä

Tänään julkistetun laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen on ihan vitun tyhmä. Lisäksi erittäin tai melko tyhmiä on yhteensä...

Close