Kategoriat
Tiede

Pluto vajosi masennukseen

(KUIPERIN VYÖHYKE) Aurinkokunnan uloimmaksi planeetaksi itseään vuosikymmeniä luullut Pluto on vajonnut syvään masennukseen. Syynä on Kansainvälisen tähtitieteellisen unionin IAU:n torstainen päätös riistää siltä planeetan arvonimi.
IAU:n tylyn tuomion mukaan Pluto on ainoastaan kääpiöplaneetta, jos edes sitäkään.
”Mitätön lumipallo jossain huntan korvessa”, ilmoitti IAU. Pluto on lähiomaisten mukaan hyvin masentunut ja hukuttanut murheitaan alkoholiin.
Pluton mukaan päätöksen syyt ovat ennen muuta poliittiset. Hänen on arveltu olleen se ratkaiseva valitsijamies, jonka ansiosta Urho Kekkonen valittiin vuonna 1956 presidentiksi. Lisäksi Plutolla on huhujen mukaan ollut sormensa pelissä myös ns. Tamminiemen pesänjakajien jutussa sekä Anneli Jäätteenmäen eroskandaalissa.
Pluto on saanut taakseen myös tukijoita. Monet älymystön edustajat arvelevat, että planeetan asema riistettiin Plutolta vain siksi, että tämä on juutalainen.
”J’accuse!” muistutti Emile Zola.

8 vastausta aiheeseen “Pluto vajosi masennukseen”

Kuiperin Vyöhyke -orkesterin koirabasisti Pluto on vajonnut syvään masennukseen. Pluto on aiemmin soittanut yhtyeissä Kuiperin Perikunta ja Kuiperin Palikat.

Plutohan vastaa kooltaan suurin piirtein Neptunuksen kuita, ja Pluton kuu piskuista (siis avaruus-kokoluokassa) asteroidia.
Mitään rasismia tästä on turha etsiä. Kyllä se olisi pihalle potkittu vaikka olisi Ählämi, neekeri tai slaavi.

Voipi olla astrologeilla naamat valkosena näinä päivinä. Kohtalomme tulevat muuttumaan taannehtivasti. Olen mm. viime päivinä alkanut huomata, etten ehkä olekaan naimisissa. Meillä vaan asuu joku nainen, joka ei edes puhu minulle.

Kansainvälinen lääketeollisuus etsii uusia markkinoita masennuslääkkeille. Nyt pelataan kovaa peliä ja kaikki keinot
ovat käytössä. Rahanpesu ja Mafia osallisia salaliittoon, myös Jari Sarasvuon epäillään vuotaneen.

Minä olen ihmetellyt vähän samaa. Meillä asuvaa naista ei kylläkään ole näkynyt muutamaan viikkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
HIFK lupaa Karalahdelle ankaria rangaistuksia

(NORDENSKIÖLD) Jääkiekkoseura Helsingin IFK on lopen kyllästynyt huippupuolustaja Jere Karalahden jatkuviin törttöilyihin. Lehden urheilutoimituksen saamien tietojen mukaan seura harkitsee ankaria...

Close