Kategoriat
Ulkomaat

Venezuela ja Pluto sopivat asekaupoista

(RAVINTOLA KOSMOS) Venezuelan presidentti Hugo Chavez matkusti tänään pikavierailulle entiselle planeetta Plutolle osoittaakseen solidaarisuutta plutolaisille. Samalla Chavez ja Pluton johtaja Mikki Hiiri sopivat laajoista asekaupoista.
Venezuela toimittaa Plutolle seuraavien kolmen vuoden aikana taisteluhävittäjiä sekä ohjustorjuntajärjestelmän. Venezuela lähettää myös upseereitaan kouluttamaan Pluton armeijaa.
”Pluto on amerikkalaisen imperialismin uusin uhri. Mutta Venezuelan ja Pluton kansojen välinen ystävyys muodostaa sille määrätietoisen vastavoiman”, totesi Chavez Pluton televisiossa pitämässään puheessa.
Yhdysvaltain presidentti George W. Bush etsiskeli jo ydinasesalkkuaan Valkoisen talon lehdistöavustajan alusvaatekomerosta.
”Loppuu kohta kertarytinällä se vitun planeettakiistely”, totesi Bush aukijääneeseen mikrofoniin.
Samasta vaatekomerosta tavattu Hessu Hopo kieltäytyi kommentoimasta.

5 vastausta aiheeseen “Venezuela ja Pluto sopivat asekaupoista”

(ANKKALINNA) Mikki Hiiri huomasi eräänä talviaamuna järkytyksekseen jonkun kirjoittaneen hänen talonsa pihan lumihankeen virtsalla. Suurin järkytys ei kohdannut Mikkiä silloin, kun virtsa paljastui poliisitutkimuksissa Hessu Hopon erittämäksi, vaan silloin, kun käsialan todettiin olevan Minnin.

Vittu mitä pelleilyä. Uutisessa ei ole päätä eikä häntää. Pluto ei tietenkään ole mikään planeetta vaan Mikin koira. Lue enemmän, luulet vähemmän.

Mua jäi nyt kyllä kiinnostamaan, että mitä tuo dynaaminen duo Hessu&Minni oli sinne lumihankeen kirjoittanut? Selviääkö tämä mysteeri koskaan? Pliis, älkää jättäkö mua epätietoisuuteen, en ehkä kestäisi sitä. Ainakaan tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pluto vajosi masennukseen

(KUIPERIN VYÖHYKE) Aurinkokunnan uloimmaksi planeetaksi itseään vuosikymmeniä luullut Pluto on vajonnut syvään masennukseen. Syynä on Kansainvälisen tähtitieteellisen unionin IAU:n torstainen...

Close