Kategoriat
Urheilu

HIFK lupaa Karalahdelle ankaria rangaistuksia

(NORDENSKIÖLD) Jääkiekkoseura Helsingin IFK on lopen kyllästynyt huippupuolustaja Jere Karalahden jatkuviin törttöilyihin. Lehden urheilutoimituksen saamien tietojen mukaan seura harkitsee ankaria rangaistuksia Karalahdelle.
”Jere kutsutaan seuran hallituksen eteen, jossa hänelle sanotaan kovaan ääneen ’HYI!’ ja heristetään ankarasti sormea. Jos se ei tehoa, seuraavaksi hänet laitetaan viideksi minuutiksi nurkkaan häpeämään”, kertoi hallituksen jäsen Frank Moberg.
Vaikka rangaistukset ovatkin erittäin kovia, ovat ne Mobergin mielestä välttämättömiä. Muuten joukkueen sisäinen kemia kärsii yhden pelaajan sooloilusta.
Joukkueen fanit ovat kuitenkin valmiit antamaan Karalahdelle anteeksi. Heidän mukaansa seurauskollisuus on kaikesta huolimatta tärkeintä.
”Ööööö! IFK! IFK! Vitun homo! Oletsä joku jokerihomo vai, homo? Ööööö! IFK! IFK! Öööööö!” katsoivat fanit.
Samassa kyselyssä selvisi, ettei 90 prosenttia seuran faneista osannut kirjoittaa sanaa Nordenskiöld oikein. Noin 50 prosenttia osasi kuitenkin lausua sanan jäähalli lähes virheettömästi.
”Homooo!” he arvioivat.

6 vastausta aiheeseen “HIFK lupaa Karalahdelle ankaria rangaistuksia”

Jotenkin tästä jäi sellainen vaikutelma että HIFKin kannattajat olisivat jokseenkin vähälahjaista, ellen sanoisi tyhmää porukkaa. Ei tästä oikein muuta vaikutelmaa jäänytkään.

Niin ja oikea sanamuotohan on narrihomo eikä jokerihomo, kuten kirjoituksessa sanottiin.

”Niin ja oikea sanamuotohan on narrihomo eikä jokerihomo, kuten kirjoituksessa sanottiin.”
Niin _ihanan_ kypsää..

Mitä tulee Nordenskiöldiin, oikea luku on 99,7%. Se 0,3%, joka osaa kirjoittaa sanan oikein, on seuran toimitusjohtaja Pentti Matikainen, jonka humalassa lausuttu ”Nuurrenshöltvittusaatana” on tarpeeksi lähellä oikein kirjoitettua.
Eikä ne Hifki-fanitkaan tyhmiä ole, osaavat sentään kaksi suomen kielen sanaa ”vittu” ja ”homo” joista toisen osaavat taivuttaa genetiiviin.

Vitun fiksui nää julli fanit osaa ne just suomen kaks sanaa ;D;D hhaha tähän loppuun: suomi suomi suomi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Peitsamon palauttaminen kuohuttaa taas

(ANKKULI) Vuosikymmeniä suomalaisten mieltä kaihertanut kysymys Peitsamon kohtalosta on noussut taas ajankohtaiseen keskusteluun, kun kenraali Gustav Hägglund kertoi muistelmissaan valmistelleensa...

Close