Kategoriat
Talous

Nikkei-indeksi nousi 3,18 pistettä

(TOKIO) Nikkei-indeksi nousi Tokion pörssissä 3,18 pistettä johonkin suhteelliseen suureen lukuun, jossa on vielä muutama desimaalikin. Luvussa on myös aiemmin ollut desimaaleja, toisinaan myös useampi kuin nyt. Asiasta kertoivat valtamedioiden taloustoimitukset.
”Eikö ole hienoa, että ainoa mitä näistä indekseistä ymmärrät on se, että niiden pitäisi vissiin nousta? On se vaan hienoa juu-u”, suuren mediayrityksen taloustoimituksen käyttämä markkina-analyytikko Luvut Puhuvat toteaa.
Mitään selitystä nousulle ei annettu, mutta taustoitukseksi kerrottiin muutama muukin luku. Ne ovat 75,15/99,8 sekä 715517.

14 vastausta aiheeseen “Nikkei-indeksi nousi 3,18 pistettä”

Alas kapitalismi! Alas Nikkei-indeksi sata pistettä vuoden loppuun mennessä!
Kannattaa olla mieluummin ylipainossa Kiinassa ja Intiassa, tosin niissäkin vain mikäli öljyn hinta ei nouse uusille huipputasoille.

Venäläisetkin lukevat Lehteä! Mihin tämä maailma on mennyt.
HS ”Leningradin alueen viestintäpäällikön Valentin Sidorinin mukaan ihmisten välinpitämättömyys tulenkäsittelyssä on kuivuuden ohella tärkein syy Venäjän metsäpaloihin. Sidorinin mielestä myös jotkut suomalaisturistit syyllistyvät huolimattomuuteen.
”Kaikki suomalaiset eivät noudata sääntöjä ollessaan Venäjän maaperällä”, sanoo Sidorin perjantain St. Petersburg Times -lehdessä ja jatkaa jonkin verran arvoituksellisesti, että suomalaiset käyttäytyvät Venäjällä kuin kotonaan, eli heittävät tupakantumppejaan minne sattuu. ”

Silicon Valleyn pojat ovat kuulemma onnistuneet kasvattamaan luvun 715 517 peräti luvuksi 1 507 715 517.

Erektiokulmani nousi lupauksia antavasti kolme astetta pohjoista pituutta laskien kuitenkin iltapäivällä lähes aamuiselle tasolleen. Pussien täydentyminen jatkui kuitenkin tasaista vauhtia koko päivän ja vasta iltakaupankäynnin odotetaan tuovan siihen helpotusta.

Onhan se varmasti vaikea tuollaista ymmärtää, mikäli opiskelee jotakin edes vähääkään haastavaa alaa siellä yliopistossa, jossa Lehdenkin toimittajat luuraavat. Olisi kaikille, ja koko universumille, kannattavampaa, jos kaikki opiskelisivat kaupallista alaa – silloin voi ns. jättää aivot narikkaan, olla kyseenalaistamatta mitään ja elämä on kaikin puolin helpompaa, kun voi tehdä vai mitä muut käskee. Eikä tarvitse edes nukkua teltassa niin kuin armeijassa.

Mutta onko kellään ymmärrystä, mitä tapahtuu kun madonluku nousee? Ja onko pedon luku kohonnut viime aikoina? Minusta WTO:n pitäisi välittömästi ryhtyä toimiin pedon luvun nostamiseksi ainakin lukemaan 676, jotta maailmanloppu olisi lähempänä.

Madon lukutaito on tietääksemme parantunut merkittävästi.
”Nyt mää osaan lukea Jallusta ja Napakympistä myös kuvatekstit ja pääkkärin”, onnellinen ja helpottunut Mato Valtonen selostaa tulevaisuusnäkymiään.

Haluaisin lisätä seuraavat luvut, jotka ovat Pohjois-Korean numerosuunnitteluviraston muistiosta nro 2644 alaviitteen 6A 4 ylätaulusta: neljäviisikuusikaksikaksikuusiviisineljäkolmeyksikaksi. Siis toistan: neljäviisikaksikolmekuusikaksikolmeneljäyksikaksikaksi.
Numerot ovat, eikä niitä saa kertoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilaskivi suuttui tribuutin tekijöille

(KAUKANA REAALIMAAILMASTA) Entinen kansanedustaja, europarlamentaarikko, presidenttiehdokas ja muutenkin vitun tärkeä ihminen Raimo Ilaskivi syyttää Lehteä virheellisistä tiedoista. Lehden syväluotaava Etiopia-artikkeli...

Close