Kategoriat
Yleisönosasto

Ilaskivi suuttui tribuutin tekijöille

(KAUKANA REAALIMAAILMASTA) Entinen kansanedustaja, europarlamentaarikko, presidenttiehdokas ja muutenkin vitun tärkeä ihminen Raimo Ilaskivi syyttää Lehteä virheellisistä tiedoista. Lehden syväluotaava Etiopia-artikkeli sisältää Ilaskiven mukaan lauseen, jota hän ei ole sanonut.
”En tunne suuhuni pantuja sanoja omakseni vaan pidän lausumaa härskinä vääristelynä”, Ilaskivi linjaa.
Lehden toimittaja Alarik Sarvi harmittelee Ilaskiven reaktiota tapahtuneeseen. Hänen mukaansa kommentti julkaistiin puhtaasti kunnioittavassa mielessä ja pelkästään tribuuttina.
”Yritin tiivistää Ilaskiven ideologisen perinnön yhteen kommenttiin, jotta nuorempikin polvi saisi tarkan kuvan hänen ajattelunsa syvyydestä”, Sarvi alleviivaa.
Erityisen pettynyt Sarvi on Ilaskiven vaatimuksiin korjauksista. Hänen mielestään vakavasti otettavan uutismedian tehtävänä ei ole hammashuollon järjestäminen.
”Oikaissette ja poistatte”, Ilaskivi vaatii.
Ilaskivi kiistää jyrkästi myös koskaan ihmetelleensä, miksi hänelle soitetaan fasistiasioissa. Samaten Ilaskivi kiistää antaneensa minkäänlaista lausuntoa Lehdelle, mikä on ihan saatanan totta. Lehti ei aio jatkossakaan haastatella Ilaskiveä, eikä suosittele sitä muillekaan medioille. Lehti kehottaa tiedotusvälineitä välttämään myös eksistentialismia, Arja Saijonmaata, Kanadan-matkailua ja neekerisankkeria.

13 vastausta aiheeseen “Ilaskivi suuttui tribuutin tekijöille”

Sen sikaan voisitte suositella Timo T.A. Mikkosta ja Jari Sarasvuota haastateltaviksi tasaisin väliajoin, vaikka kerran tunnissa. Guinessin ennätysten kirjan tavallisesti juotettava toimituskunta muistuttaa, että vallitseva Timo T.A. Mikkosen haastatteluennätys järjissä pysyen on 22 minuuttia 34 sekuntia. Ennätyksen teki pihtiputaalainen Teuvo Lyly, joka erehtyi kysymään Mikkoselta lyhintä reittiä pois Mäntsälästä.

Tiesittekö muuten, että etninen kansanedustaja Ilaksis Kivi on myös känsälliskirjailijamme? En minäkään.

Oikaisu: Ylipormestari Raimo Ilaskivi ei Lehden uutista kommentoidessaan nimitellyt soittajia ”köyhiksi kusipäiksi” vaan ”vitun runkkareiksi”. Toimitus voisi vaikka pahoitella virhettä. Ja tuota vitun spämmiansaa.

Tiesittekö muuten, että Aleksis Veli on kirjoittanut kirjan Seitsemän Kivestä? Niin minäkin.

Tiesittekö muuten, että toisten kommentit luettuaan on jostakin syystä helpompi kirjoittaa oma? Niin hänkin. 😉

Seuraavaksi Kokoomuksen känniporukka, öhöm, siis miesjaos levyttää turkiskasvattajille tribuuttilevyn Kaikki paitsi turkis on murhaa. Innoittajana tähän toimii tietysti Lasse Mårtenson tribuuttilevy, jossa lahjattomat tulkitsevat osaamattoman musiikkia. Mmm… Nice.
Julkisuutta tämä levy on saanut vain siksi, koska kukaan ei tajunnut tarkistaa, elääkö vanha pieru enää. Ja kyllähän se perhana elää!

Terence Hill ja Mat Spetter esiintyvät elokuvassa Nummineekerit Hula-Hula -saarilla. Niin minäkin.

Minusta sekä yllättävämpää että hälyttävämpää ”vielä elossa” -asioissa on Raimo Ilaskiven edelleen jatkuva elämä. Ja vitun spämmiansa, tappakaa se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle toivoo syksyn uusille hittiohjelmille paljon katsojia

(STORA SMEDJAN) Yleisradion TV2 uskoo, että sen syysohjelmiston uudet supersatsaukset tuovat runsaasti katsojia kaupallisten toimijoiden tarjonnan kanssa ankarasti kilpailevalle kanavalle....

Close