Kategoriat
Kotimaa

Jumala rankaisi Helsinkiä

(HELSINKI) Juutalais-kristillisen maailman Jumala alias Jahve rankaisi Helsinkiä maanantai-iltapäivänä lähettämällä kaupungin ylle sakean savupilven. Rangaistuksen syyksi Jumala ilmoitti helsinkiläisten synnissä rypemisen ja yleisen vittumaisuuden sekä sen, että Hänellä oli mökkireissun jäljiltä ”aivan saatanallinen krapula”.
Helsinkiläiset suhtautuivat taivaalliseen rangaistukseen tyynesti. Hakaniemen sillan alta tavoitettu Veikka totesi, että savun ansiosta poliisi on antanut hänen olla rauhassa. Veikan juomatoveria Kalea turpiin vedellyt kaupunginjohtaja Jussi Pajunen puolestaan piti Jumalan esitystä melko heikkona.
”Aion vaatia Valtioneuvostoa pakkoliittämään Jumalan Helsinkiin”, Pajunen totesi.
”Ensi viikolla lähetän heinäsirkkoja ja tulikiviä. Sitten vittu nähdään, ketä heikottaa!” jylisi puolestaan Jahve.

16 vastausta aiheeseen “Jumala rankaisi Helsinkiä”

On se kyllä väärin, että kun yhtä rangaistaan, niin muutkin saa kärsiä. Kehä 3 taitaa olla melko huono savumuuri. *KÖH*

Juutalais-kristillinen? Eikös juutalaiset olleet niitä, jotka tappoi jeesuksen…? Allah taitaa olla lähempänä kristillistä jumalaa kuin juutalaisten jumala. Jos juutalaiset olis pitäneet Jeesuksen jumalaa omana jumalanaan, tuskin he olisivat tappaneet Jeesusta?

Eihän me nyt takerruta täällä turhiin yksityiskohtiin. On aika sama että onko se nyt loppupeleissä muhammettiläis-juutalainen vai hebrealais-kristuksellinen se jumala. (Vai mitä mitä vittua?)
Pääpointti on siinä että onhan se nyt tyhmää kun aikuisilla ihmisillä on mielikuvitusystäviä.
Lisäksi pilkunnussintana lisättäköön että kyllähän noita jumalan profeetoiksi julistautuneita (kuten mm. Jeesus Nasaretilainen ilmoitti olevansa Jumalan poika) on varmaan ihan kristittyjenkin toimesta surmattu. Ei Jesse varmaa ole ainoa tapaus joka on itseään jonkin yliolennon jälkeläisenä pitänyt.

Pidän enemmän kuin maksalaatikosta.
Niin, oikea termihän olisi Abrahimilainen jumala, eli abrahimlaisten uskontojen (jutkujen, kristalibanien ja myslimien) jumala. Jumalan pojiksi yms. julistautuneitahan on myös ristittyjen toimesta tapettu, viimeksi vissiin 1910 luvulla Kiinassa. Ja Jeesuksen tappamisesta, eikö jeesuksen pitänyt raamatun mukaan kuolla muutenkin?

Oliko tämä nyt rangaistusta siitä, että Helsingissä hyysätään homoja? Voi kääk. Antakaa tulikivisateenvarjo.

”Mutta Jussi Pajunen kovetti vielä sydämensä. Siispä Jahve antoi seuraavana yönä tuhota kaikki vireillä olevat kuntaliitokset, paitsi ne, joiden yli oli piirretty vasikan verellä punainen risti.” (7. Moos. 15: 517)

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit olivat väärässä, ei se tapahtunutkaan yöllä.

EU:n puheenjohtajavaltio Suomi on kutsunut koolle jumalten ylimääräisen kokouksen, joka pidetään perjantaina Olympos-vuoren laella. Kokouksen tarkoituksena on keskustella evoluutioteorian oikeellisuudesta, tulevista vitsauksista ja tisseistä.Kokousta johtaa Perkele, Ukko Ylijumala. Myös Cthulhu osallistunee kokoukseen.

No, voi Peijooni. Lehden lukijoiden enemmistön järkytyksenkin uhalla on pakko vastata perse. Niitä on kadulla kävellessä jotenkin turvallisempi tuijotellakin.. Ovatpa vielä enimmäkseen luomuja, mikä nykyaikana tuntuu olevan perin tärkeää. :I

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nikkei-indeksi nousi 3,18 pistettä

(TOKIO) Nikkei-indeksi nousi Tokion pörssissä 3,18 pistettä johonkin suhteelliseen suureen lukuun, jossa on vielä muutama desimaalikin. Luvussa on myös aiemmin...

Close