Kategoriat
Kotimaa

Tohmajärveläinen mies tuli ulos kaapista

(TOHMAJÄRVI) Tohmajärven kunnassa koettiin hämmästyksen hetkiä perjantaina, kun paikkakunnan nimimiehiin kuuluva kulttuurivaikuttaja Matti Janatuinen (kesk.) päätti tulla ulos kaapista.
Janatuisen mukaan kaapissa alkoi olla ”aika saatanan ahdasta” ja tietojen mukaan siellä myös haisi kohtalaisen pahalle. Kyseinen kaappi sijaitsee Janatuisten kotitalon toisessa kerroksessa ja edustaa talonpoikaista tyylisuuntaa. Tavallisesti perhe säilyttää siellä talvivaatteita kesäaikaan.
Tarkkaa tietoa siitä, miksi Janatuinen päätti torstai-iltana noin seitsemän maissa mennä kaappiin, ei vielä ole. Tapausta tutkii paikallinen keskustan piiri.
”Vitut”, kommentoi Janatuinen.
Paikkakunnalla epäillään myös erään kunnallispoliitikon olevan paraikaa kaapissa. Hänen ulostulonsa epäillään tapahtuvan viimeistään viikonloppuna, sillä kaapissa ei kuuleman mukaan mahdu seisomaan kunnolla, ja istuminenkin on tuskan takana lattialla olevien naulanpäiden takia.

2 vastausta aiheeseen “Tohmajärveläinen mies tuli ulos kaapista”

Eiks tää ny ollu vähä liian helppo.. Nooh, menköön. Ja onko SAS tullut kaapista?!?!11 :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähi-idän suunnistuskisoissa skandaali

(SAMJAFFA) Lähi-idän suunnistusmestaruuskilpailut päättyivät skandaaliin. Ennakkosuosikkina kilpailuun lähtenyt israelilainen Ehud Olmert tuhlasi mahdollisuutensa jo alkumatkasta. "Lähdin vauhdilla liikkeelle ja menin...

Close