Kategoriat
Kotimaa

Iltapäivä- ja maakuntalehdet: No olis ne voitu polttaa

(RINNAKKAISMAAILMA) Iltapäivä- ja maakuntalehdet ovat ottaneet tyynesti vastaan perjantaiset tiedot, joiden mukaan Helsingin makasiinien palo ei välttämättä ollutkaan tahallinen teko.
”No kyllä se olisi voinut olla. Sitäpaitsi aktivistit ovat rumia”, kommentoivat maakuntalehtien päätoimittajat yhteisessä kannanotossaan.
Päätoimittajat muistuttavat, että palo oli jokatapauksessa eko-, prekariaatti-, globalisaatio-, feministi- tai aktivistiaktivistien syytä, vaikkei olisi ollutkaan. ”Kannattaako sitä nyt niin pikkutarkaksi mennä sen suhteen, mitä oikein tapahtui ja kuka poltti mitäkin. Menee hyvä uutinen ihan piloille”, päätoimittajat jatkoivat.
Minkäänlaisia oikaisuja lehtien vapun jälkeen julkaisemiin uutisiin ei olekaan tulossa. ”Ja vitut”, kommentoivat päätoimittajat tohmajärveläistä Matti Janatuista siteeraten.
Iltalehden mukaan jossain päin Suomea oli nähty hassu eläin. Lehden mukaan sille aiotaan antaa vekkuli kutsumanimi, joka ensin kirjoitetaan väärin.

7 vastausta aiheeseen “Iltapäivä- ja maakuntalehdet: No olis ne voitu polttaa”

Kulttuuriskandaali Tanja ottaa poskeen Paavilta ja pyllistää
suomalaisille, ”läpimärkänä” molemmista päistä toteaa
ent. RATTIJUOPPO.

Rinnakkaismaailmassa tällainen piristävä rehellisyys voikin olla totta; kunpa saisimme jonkin verran sitä myös omaan maailmaamme. Jeah.

Juuri saamani tiedon mukaan Tatu-Herlevi Mossad vakuuttaa, että heidän pojillaan ei ainakaan ollut mitään tekemistä makasiinipalon kanssa. ”Meikät harvemmin kuivaharjoittelee”, sanamuotoili T-H.M.

Lähiviikkoina päivystävät dosentit yrittävät epätoivoisesti keksiä selityksiä makasiinien palon innoittamina antamilleen lausunnoille, joten he eivät nyt ehdi tuottaa puppugeneraattoreillaan päästöjä mistään uudesta asiasta. Sculder ja Mully on jo tilattu todistamaan että makasiinit kuitenkin poltettiin tahallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tohmajärveläinen mies tuli ulos kaapista

(TOHMAJÄRVI) Tohmajärven kunnassa koettiin hämmästyksen hetkiä perjantaina, kun paikkakunnan nimimiehiin kuuluva kulttuurivaikuttaja Matti Janatuinen (kesk.) päätti tulla ulos kaapista. Janatuisen...

Close