Kategoriat
Sähkeet

Kierrätyselokuvasähkeet suomeksi sunnuntaille

Kiviset ja Soraset kuvataan Libanonissa – Elokuva-alan jättiläinen TimeWarner valmistelee uutta Kiviset ja Soraset -näytelmäelokuvaa, jonka on määrä valmistua ensi kesäksi. Kuvauspaikaksi on varmistumassa Etelä-Libanon. ”Näyttää siltä, että viikon tai parin kuluttua lavastus on aikasta tip-top”, tuottaja Salomon Feelgood laskeskelee.
Toxic Avenger V kuvataan Uruguayssa – Metsä-Botnia-yhtiö aikoo parantaa julkista kuvaansa Uruguayssa ja tuottaa paikallisia voimia tukien jatko-osan suosittuun Toxic Avenger-sarjaan. Projektin tarkkaa aikataulua ei ole vielä julkaistu. ”Pari vuotta tässä pitää odottaa, että sopiva paikallinen pääosanesittäjä saadaan aikaiseksi”, kertoo Metsä-Botnian toimitusjohtaja Erkki Varis.
Katastrofielokuva kuvataan Floridassa – Columbia-yhtiö aikoo tehdä suuren budjetin katastrofielokuvan Columbia-sukkulan tuhoutumisesta. Kuvauksien on määrä alkaa maanantaina Floridassa loppukohtauksella, kun Columbian elokuvaversiona käytettävä Discovery-sukkula palaa Maahan. ”Ja se vittu todellakin palaa”, lupailee erikoistehostevastaava E. Riste.

5 vastausta aiheeseen “Kierrätyselokuvasähkeet suomeksi sunnuntaille”

koko botnia-jupakan ideahan on tismalleen siinä, että tehdas ei todennäköisesti tule päästämään juuri minkäänlaisia saasteita ympäristöönsä — varsinkaan verrattuna esim. shellin ynnä muiden rappeutuviin jalostamoihin jotka argentiinassa jo toimivat, ja merkit viittaavatkin siihen, että vastustuksen taustalla ovat paitsi pelko ja tietämättömyys, myös sisäpoliittiset valtapyrkimykset .. vaalit olis sielläpäin kovasti ovella, kuinka ollakaan. Töllötintä oikeaan ajankohtaan väijyksineet ovat päässeet todistamaan hallituksen organisoimia propagandatilaisuuksia, joissa valtaapitävät ilmaisevat suorastaan sydäntäsärkevän vilpittömän myötätuntonsa ja horjumattoman tukensa alueen asukkaille (onko hyvä meininkiii?? sanokaa JEAAH, kädet ilmaan!!) sekä jakavat lahjoja toisilleen. Pääministerin mallivaimo hymyilee keittiötarpeistoa vastaanottaessaan oikein hurmaavasti.
Ei silleen että teollisuussaasteet sinänsä mitenkään kiva juttu olisi, mutta kun niitä samanlaisia sellutehtaita on täälläkin jo aika monta? Montako toxic avengeria on kävellyt kadulla vastaan?
Jatkakaa.

Eihän täällä ole juttua Indonesian suurlähetystön salakuuntelusta … taas köyhää petettiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivä- ja maakuntalehdet: No olis ne voitu polttaa

(RINNAKKAISMAAILMA) Iltapäivä- ja maakuntalehdet ovat ottaneet tyynesti vastaan perjantaiset tiedot, joiden mukaan Helsingin makasiinien palo ei välttämättä ollutkaan tahallinen teko....

Close