Kategoriat
Talous

Lehti ja The New York Times yhteistyöhön

(HELSINKI/NEW YORK) Suomen johtavaa verkkojulkaisua Lehteä kustantava Samizdat-konserni ja amerikkalainen sanomalehti The New York Times aloittavat taloudellisen yhteistyön lähitulevaisuudessa. Asiasta sovittiin viime yön neuvotteluissa.
Yhteistyölle aukesi mahdollisuus, kun NY Times ilmoitti säästösyihin vedoten kutistavansa sivukokoaan noin neljällä sentillä vuonna 2008. Yhteistyösopimuksen mukaan Lehti ostaa yli jäävän paperimäärän omaan käyttöönsä.
”Pyyyhkimääään!” kuvaili Lehden päätoimittaja Usko Kyykkä neuvottelujen etenemistä ja konsernin kasvavaa paperitarvetta mökkinsä puuceestä.
NY Times kertoi, että paperin säästämisellä halutaan varmistaa lehden taloudellinen menestyminen myös jatkossa. Aiemmin Yhdysvalloissa sivujaan ovat kutistaneet USA Today ja The Washington Post. Syinä ovat olleet nousseet painokustannukset sekä lukijoiden ja mainostulojen siirtyminen internetiin.
Mediatalot eivät vielä halua paljastaa, ulottuuko yhteistyö tulevaisuudessa myös sisältöihin.
”What? Excuse me, what?” totesi amerikkalaislehden vastaava päätoimittaja Bill Keller Lehdelle.
”Kaksi piimää, kappa kalakeittoa ja kerran kvartaaliin huorat talon piikkiin”, kommentoitiin Samizdatin hallituksesta.

6 vastausta aiheeseen “Lehti ja The New York Times yhteistyöhön”

Tämänlaatuiset uudistukset näkyvät laajemmassa mitassa vasta bruttokansantuotteen indeksijärjestelyjen tukemisessa valtion varoin.

Lehti menee ja pyyhkii NewYorkilla lattiaa ja vie mennessään Sinkkuelämän naiset, Conanin, koko Bronxin ja Trumpin hiukset. Turistiluokassa siemaillaan martinilasista jallukolaa paluumatkalla.

Hyvästi USA, suurin terroristi maailman historiassa
Hoitakaa ensin omat köyhänne ja vanhuksenne, tulkaa sitten vasta tappamaan syyttömiä ihmisiä. No eipä tuo ensimmäinen kerta ole: Egypti. Kreikka, Rooma, Napoleonin Ranska, Hitler ym.
Lopettakaa tuo natsimainen lipunheiluttelu, lapsethan uskovat teitä (halveksuttsvaa). Missä nyt on Jumala, joka siunaa Amerikan kansaa. Viisumeita vaaditaan, mutta kuka sinne enään haluaa.
Risto Schildt
ps. olen varma ettei tätä näy Timesissä. Se siitä vapauden kansasta

Kuka jumalauta käyttää minun nimeäni. Se on jo kuollut.
Pojat jo ajosssa, vaihda nimäsi nyt.
Risto Schildt tai RYH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kierrätyselokuvasähkeet suomeksi sunnuntaille

Kiviset ja Soraset kuvataan Libanonissa - Elokuva-alan jättiläinen TimeWarner valmistelee uutta Kiviset ja Soraset -näytelmäelokuvaa, jonka on määrä valmistua ensi...

Close