Kategoriat
Kotimaa

Uusavuttomuus lisääntynyt murhanhimoisten keskuudessa

(SYSMÄ) Tilastokeskuksen ennakkotiedot Suomen vuoden 2005 rikostilastoista puhuvat karua kieltä. Lisääntyneistä murhien, tappojen ja surmien yrityksistä huolimatta kansalaiset saavat kolkattua toisensa hengiltä entistä harvemmin. Viime vuonna poliisin tietoon tuli 113 henkirikosta, jossa on laskua edelliseen vuoteen yli viidennes.
”Nykyisin nuoremmalle polvelle jopa niinkin perinteinen suomalainen tappoväline kuin puukko on eksoottinen kapistus, puhumattakaan klassisista kirveestä ja vesurista. Saatetaan vähän huitoa ja sinne tänne tökkiä, mutta määrätietoisuus ei riitä surmaamiseen. Astaloista en edes aloita, kun eiväthän nämä riukuranteet jaksa mitään keskikaljapulloa raskaampaa edes nostaa” huolehtii henkirikosyksikön päällikkö Matti Haapoja.
Uusavuttomuutta pyritään lähivuosina torjumaan erilaisilla projekteilla, kuten kirvesmiesten täydennyskoulutuksella ja tajuntaalaajentavien aineiden arvonlisäveroa alentamalla.

12 vastausta aiheeseen “Uusavuttomuus lisääntynyt murhanhimoisten keskuudessa”

(EKA) Eikös näille murhahenkilöille voisi kertoa tehokkaimman tappokeinon, nimittäin että turkis on murha. Turkkia vaan päälle niin kovempikin vastustaja on kohta ketarat ojossa.

(Wanha) Mitä eroa on kurdilla ja kirpulla? Kirppu viihtyy turkissa!
Sitten vaan ihmettelisin, että kun ruotsalaiset olivat jo myöntäneet että G.W. Bush on ruotsalaista sukujuurta, niin miks ihmeessä piti jonkun mennä omimaan, että eiku Bushit onkin suomalaislähtöisiä? Kohta pitää taas Vanhasen pyydellä kaikilta anteeksi. Anteeksi.

Kumminkas päin tätä pistooliakin kuului pidellä? Hauiksessa alkaa olla jo niin paljon lyijyä, että pitäisi lähettää valituskirjeet valmistajalle ja maahantuojalle.

Onneksi täällä Oulussa osataan vielä perinteiset lahtauskeinot, jopa sangen tehokkaasti. Puukko heiluu sutjakasti ja onpa perisuomaliseen tapaan miestä surmattu kirveellä jäällekin…

Sen siitä saa kun uskonnonopetuksessakaan ei enää ole mitään puhtia. Siihen pitäisi ottaa mallia islamista ja lukea sitä kristinuskon pyhää kirjaa hieman kirjaimellisemmin siellä kouluissa, niin kaiken maailman itsensäräjäyttelijät eivät hyppisi liimaa imppaavien puukkojunkkarien nokille!

Syy on perheinstituutiossa ja patriarkaatin kriisissä. Enää ei aja isät perhettään lumihankeen kirves kourassa. Missä ne lapset muka oppii teräaseita ja haulikkoja käsittelemään, työväenopistossako? Mistä hankkivat liimansa ja liuottimensa, jos viikkorahat jäävät jakamatta?
Silloin kun minä olin tuossa iässä, niin [mikä tahansa haukotuttava episodikuvaus tähän].

Minäkin sojotan syyttävällä sormellani kohti vanhempia. Tutkimukset osoittavat, että poikalapsen riski päätyä nuorisorikolliseksi nelinkertaistuu, jos hänelle annetaan nimeksi Niko tai Toni (tyttöjen kohdalla riski on yli seitsenkertainen). Vanhempien tulisi tuntea vastuunsa ja ottaa mahdollisen nimenvalinnan asettamat vaatimukset tarkoin huomioon koko kasvatustyön ajan.
Huolenpito, läsnäolo tai rajojen asettaminen eivät todellakaan kuulu itseään kunnioittavien huoltajien menetelmiin.
Neuvottomat voisivat aloittaa urakkansa vaikka mikropizzalla, satasen viikkorahalla ja trendikkäällä perhosveitsellä.
Kummilusikalla mitään tee.

Tissien käyttö surmausvälineenä lienee myöskin kuolevaa kansanperinnettä.

Helsingin ja Espoon katusiivous alkoi pari viikkoa myöhässä
Julkaistu: 9:09
Päivitetty: 18:44
(HS.FI) Katujen kevätsiivousurakka on alkanut tällä viikolla Espoossa ja Helsingissä koko kaupungin alueella. Kylmän kevään takia hiekoitusepelin poistoon on päästy pari viikkoa aikataulusta jäljessä.
”Olemme katselleet sen epelin puuhia vähän läpi sormien, mutta nyt unihiekan heittely saa riittää”, sanailee kaupungin puisto-osaston johtaja Juicen Leskisen Näköinen Mies. ”Poistettiinhan se nukkumattijuippi jo kertaalleen Pikku Kakkosestakin, joten helvettiäkö se vielä täällä kaduilla heiluu Pöystiä huutelemassa.”

Uusavuttomuutta.
Minuakin yritti eräs hätinä 60 kiloinen kaveri ryöstää viime vuonna.
Jouduin kauluksesta pitäen opettamaan, että kun aletaan ryöstää, otetaan ensin kohteliaasti kädet pois taskusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pörssikurssit jatkavat nousuaan Keski-Euroopassa

Useat Keski-Euroopan maat pohtivat hätätilan julistamista pörssikurssien jatkaessa voimakasta nousuaan. Tähän mennessä kurssien kevätnousu on pakottanut tuhansia ihmisiä jättämään kotinsa...

Close