Kategoriat
Arkisto Oikaisut

Lehden oikaisut 1973 vuotta sitten: Terveisiä Jeesukselta

Haluaisin huomauttaa muutamista epätarkkuuksista Lehden nuorisoliikkeen jutussa Jeesus vastaanotettiin riehakkaasti Jerusalemissa. Mainitsemani epätarkkuudet liittyvät lähinnä siteerauksiin, joita suuhuni oli laitettu.
Tärkein huomautukseni liittyy tapahtumiin suuressa temppelissä. En missään vaiheessa huutanut ”kaikki paskaksi”. Sen sijaan huomautin yksinkertaisesti että eikö ole kirjoitettu: ’Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi’? Mutta te olette tehneet siitä ryövärien luolan.
Huomauttaisin samalla, että saapuessani kaupunkiin totesin vain Betanien tietämissä, ettei erään viikunapuun pidä enää koskaan kantaa hedelmää. En siis missään vaiheessa huutanut ”Woo-oo” tai ”Wuu”.
Toivon, ettei vastaavia virheitä enää nähdä muutoin ansiokkaassa julkaisussanne.
Jeesus H. Kristus

8 vastausta aiheeseen “Lehden oikaisut 1973 vuotta sitten: Terveisiä Jeesukselta”

Jeesus H. Kristus viittasi ”lehden nuorisoliikkeeseen”. Lehdellä ei ole nuorisoliikettä., joten oikaisuvaatimuksen kohde ei selviä. Vaatimus on mielestämme aiheeton. Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä Kirkon palvelevaan puhelimeen http://www.evl.fi/kkh/to/kpk/pap.html.

Vitsaa Lehden toimitukselle, kun eivät muista edes haastateltujen sanoja, vaikka ne löytyisivät niinkin myydystä opuksesta, kun tässä on kyse…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusavuttomuus lisääntynyt murhanhimoisten keskuudessa

(SYSMÄ) Tilastokeskuksen ennakkotiedot Suomen vuoden 2005 rikostilastoista puhuvat karua kieltä. Lisääntyneistä murhien, tappojen ja surmien yrityksistä huolimatta kansalaiset saavat kolkattua...

Close