Kategoriat
Urheilu

Tre Kronor voi menettää kultamitalinsa

(MEDBORGARPLATSEN) Ruotsin jääkiekkomaajoukkue voi menettää olympiakisoissa saamansa kultamitalin. Maan olympiakomitean puheenjohtajan Får-Inte Avtäckasin mukaan joukkueen hylkäykselle on vakavia perusteita.
”Mats Sundin är homosexuell, homosexuell, homosexuell. Mats Sundin är homosexuell, homosexuell, homosexuell”, perusteli Avtäckas.
Ratkaisu merkitsisi Suomen Leijonien nousua olympialaisten voittajiksi. Teppo Numminen voisi kuivata silmänsä ja noin 100 000 roviolle tuomittua ”Olympiavoittajat 2006” -lippalakkia säästyisi tuomiolta.

20 vastausta aiheeseen “Tre Kronor voi menettää kultamitalinsa”

Onkos tämä Avtäckas sukua sille Norjan hiihtoliiton puheenjohtaja Må-Ikke Tildekkesille?

Sepäs se vasta olisikin vuosituhannen arvostetuin suomalaismitali, ”Tre kronor voitti niinku oikeesti, mutta ku ne ei noudattanu jotain pi.kunnus..missääntöjä, niin ne menetti sen…”. Doping olis eri juttu, mutta hei, olisko säälittävämpää kuin tämä?

Mikäli Suomi näin mitalin saa, esittäisinkin kansanjuhlan pitämistä Kauppatorilla Ruotsin Olympiakomitean lakimiesten kunniaksi.
Ehkä näemme viuhahtelevia juristeja?

Jos Suomi saa kultamitalin jonkun saatanan sääntönysvän takia, vannon etten enää ikinä koske aasialaisiin poikiin.

(LIMINKA) Kauppa- ja teollisuusministeriön, Oikeusministeriön, Valtiovarainministeriön, Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Kulttuuriministeriön erikoistutkijat ovat tissiministeri Tanja Karpelan johtamassa työryhmässä todenneet, että Jääkiekkokullan saamisella Suomeen olisi arvaamattomia vaikutuksia.
”Heja-heja-hejaa, me hoilattiin hiljaa” totesi Karpela
”Ja vuonolla virtemme soi” täsmensi kapteeni Kirk Valtiovarainministeriöstä.
Mikäli kulta Suomeen tulisi, lisäisi se lasten päivähoitopaikkoja 347 %:lla, vanhusten laitoshoitopaikkoja 289,7 %:lla, loisi uusia työpaikkoja 100 000:lla vuodessa seuraavan 50 vuoden ajan sekä kasvattaisi Nokian vuoden 2006 tulosta 70 %.
Oikeusministeriö harkitsee konsultoivan lakimiehen lähettämistä Ruotsiin.

Khimistä en tiedä, mutta minä haluaisin tietää vähän Tarja Halosen tekemisistä. Tämä eriarvoistumista, usköyhyyttä ja palkkaeroja vastaan taisteleva maan äitihän kun otti juuri itse vastaan mojovan palkankorotuksen. Perkkele.

Onkohan Lehden kirjoittaja löytänyt elämän, kun päivityksiä tulee nykyään niin harvakseltaan.

Hei mitä helvettiä, teidän päivitystahti on romahtanut. Nyt hei vähä niskasta kiinni. Ihanko teillä ois muka jotain muuta tekemistä.

Moderoikaa oitis kirjoitusvirheet ruotsinkielisissä kommenteissa! Ne ovat loukkaavia!

Moderoikaa oitis pilkkuvirheet kaikissa kommenteissa! Ne ovat loukkaavia!

Ruotsin joukkue on hylätty doping-paljastuksen vuoksi! Forsbergin virtsanäytteestä on löytynyt Sundinin ulostetta. Näyte otettiin Johanssonin kurkusta.

Älkää aina jauhako sitä itseään ruotsalaiset. Vaikka kaikki ruotsalaiset ovat kylläkin junteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen vaatii Salaman armahduksen perumista

(JURMU) Pääministeri Matti Vanhanen vaatii kirjailija Hannu Salaman vuonna 1968 saaman armahduksen perumista. Jumalanpilkasta kolmen kuukauden ehdollisen tuomion saanut Salama...

Close