Kategoriat
Kulttuuri

Al-Aksan Marttyyrien Prikaatin alajaostot mukaan pilakuvakiistaan

(MEKKA) Myrsky profeetta Muhammedin pilakuvien ympärillä ei ota lauhtuakseen. Qatarilainen tv-kanava AlJazeera julkaisi eilen videonauhan, jolla Al-Aksan Karikatyyrien Prikaatin komentajaksi esittäytyvä mies vaatii kostoa kaikille profeettaa pilkkaaville.
”Silmä silmästä on meidän vaatimuksemme” totesi mies nauhalla, ”emmekä me lepää, ennenkuin jokaisesta vääräuskoisesta pilkkaajasta on piirretty halventava kuva”. Samalla nähtiin myös useita muita miehiä piirtämässä raivokkaasti.

Useita
uhkauksia

Kuvanauha julkaistiin vain tunteja sen jälkeen, kun useat sanomalehdet lähi-idässä olivat julkaisseet Al-Aksan Frisyyrien Prikaatin maailman pilapiirtäjien hiuksille suunnatun uhkauksen ja Al-Aksan Lemurien Prikaatin valan loikkia ketterästi puissa ja syödä hedelmiä ja toukkia.
Lehden toimittajien henkensä kaupalla hankkimien tietojen mukaan tekeillä on myös Al-Aksan Kalembuurien Prikaatin vala olla läsnä kaikissa maissa, joiden kielillä useampi kuin yksi erilaisen kirjoitusasun omaava sana äännetään samalla tavalla, Al-Aksan Setsuurien Prikaatin vala keksiä väsyneitä leipäaiheisia sanaleikkejä ja Kotkan Työväenpalloilijoiden vuosikertomus.

23 vastausta aiheeseen “Al-Aksan Marttyyrien Prikaatin alajaostot mukaan pilakuvakiistaan”

Aavasaksan federalistisen liiton prikaati puolestaan vaatii että Saksojen yhdistyminen on viimeinkin saatettava loppuun.

Kostavatko he sitten Matti Vanhaselle tekeytymällä rautakangeksi tai heinäseipääksi?

Voi, kunpa asiat olisivatkin noin! Eli Halva-maksan kartturien käpykaartilaiset piirtelisivätkin vain pilakuvia kostoksi. Kaikkia tämäkään ei tosin tyydyttäisi. Matti Vanhaselle saattaisi tilanne käydä ylivoimaiseksi, kun hän ei enää tietäisi, mihin suuntaan kumartaa ja saattaisi vahingossa jopa pyllistää jollekulle.
Pikku-Matti luki pienenä vain Tex Willereitä ja korkkareita, kun muut pojat lukivat siveettömän Aku Ankan tapaisia julkaisuja. Vanhasen ’paskat housussa’-ulkopoliitiikan taustalla saattaa olla myös huono menestys koulun kuvaamataidon tunnilla?

Koko Suomen hallitus pahoittelee tätä Lehden uutista. Erityisesti se haluaa korostaa, että uutisen julkaisu ei ollut suunnattu kotkalaista palloilevaa työväestöä kohtaan, ja on erittäin valitettavaa, että se kuitenkin oli.

Kuulin juuri mummoltani, että Alakassan kartturien rykmentti suunnittelee iskua Jyväskylään ensi kesänä. Pitäisikö kertoa poliisille? Vai Matti Vanhaselle ensin?

STT:n mukaan suomalaista Älä-jaksa:n prikaatia asia ei voisi edelleenkään kiinnostaa. Tilannetta ei seurata.

Fundamentalismi on menetelmä, jossa syömätöntä ruokaa pidellään oikealla ja syötyä sitten vasemmalla kädellä.
Jos vaikka tanskalaiset ottaisivat asiakseen toimittaa länsimaisen tieteen huippusaavutuksia (eli vessapaperia ja käsisaippuaa) suivaantuneille, niin rauha palaisi ja maailma pelastuisi.

Entisenä mänttinä vaadin, että Lehti julkaisee mahdollisimman ilkeän uutisen Mäntän pyrkimyksestä tulla kultturin pääkaupungiksi.

Mitäs helvettiä tämä nyt oikein on? Vain kolme uutista ilmestynyt maaliskuun aikana. Onko tapahtumisen määrä maailmassa muka vähentynyt? Hävetkää laiskurit, lopputilin sietäisitte saada…
Mihin suomalainen tiedonvälitys oikein on menossa, kun sen kivijalkakin alkaa tällä tavoin murentua? Kansakunta kieriskelee uutisdeprivaatiossa… Kuka meille nyt kertoo totuuden? Mihin tässä enää voi luottaa?

No onhan Matti taas ilmoittanut hakevansa Mervistä eroa, siinä parivaljakko johon voi luottaa.

Ei ollut hauska juttu. Keksikää parempia tai lopetan lukemisen.
Tämä ei ole syy-seuraussuhde.

Keksikää parempia ja lopettakaa lukeminen.
On muuten naistenpäivä. Taitaa käydä niin, että tv:stäkään ei tänään katsota tissejä, ja Mestareiden liigan ottelu on peruttu.

”toimintojen tehostaminen, kiina-ilmiö, keskittyminen ydinliiketoimintaan, resurssien kohdennus, talouden realiteetit, tukholma -syndrooma, maailmatalouden muutokset, Vennamo ja liika verotus.”

Strategiset osaamisalueet, ulkoistaminen, kannattavuuden parantaminen, tuottavuuden kasvu
Bingo-Bongo!

>Jos vaikka tanskalaiset ottaisivat asiakseen toimittaa >länsimaisen tieteen huippusaavutuksia (eli vessapaperia ja >käsisaippuaa) suivaantuneille, niin rauha palaisi ja maailma >pelastuisi.
>Comment Kirjoittaja Hampurin pormestari — 7.3.2006 @ 15:00
Haluisimpa huomauttaa, että kyseiset tuotteet keksittiin arabiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tre Kronor voi menettää kultamitalinsa

(MEDBORGARPLATSEN) Ruotsin jääkiekkomaajoukkue voi menettää olympiakisoissa saamansa kultamitalin. Maan olympiakomitean puheenjohtajan Får-Inte Avtäckasin mukaan joukkueen hylkäykselle on vakavia perusteita. "Mats...

Close