Kategoriat
Kotimaa

Valtio myöntää Kuusankoskelle armomurhan

(KUUSANKOSKI) Suomen valtio on myöntänyt Kuusankoskelle luvan itsensä lopettamiseen. Päätöksen takana on Kuusankoskella sijaitsevien Voikkaan ja Kymin paperitehtaiden alasajo: valtio ei enää näe, että Kuusankoskella on mahdollisuuksia elpyä kaupungin normit täyttäväksi yhteisöksi.

”Kuusankoskelaiset ovat valmiiksi itsetuhoisia ja alkoholismiin taipuvia. On kuitenkin olemassa vaara, ettei kaupunki saa itseään hengiltä vaan jää kitumaan rappiokyläksi. Siksi valtio tulee apuun”
, kertoo Suomen valtion edustaja Jack Bauer.
Ulkomaalaisvihasta ja lumiveistokisoista tunnettu Kuusankoski on tarkoitus tuhota ensi syyskuuhun mennessä toistaiseksi nimeämättömällä isolla räjähteellä. Valtio toivoo, että myös pieni osa Iittiä ja Jaalaa tuhoutuisi räjähdyksessä.

Fyffet
kotiin

Kymin ja Voikkaan tehtaiden alasajon takana on se, että UPM:n omistajat eivät ole saaneet riittävästi voittoja viime vuosina. Lakkauttamispäätöksen jälkeen metsäteollisuuden kurssit kuitenkin ponnistivat julmaan, lähes kuuden prosentin nousuun.
”Yhyyy, ei saa”, kommentoi paperiliiton puheenjohtaja Jouko Ahonen UPM:n rahakasta päätöstä samalla, kun UPM:n hallitus tökki kepeillä Ahosen kylkiä, lällätteli ja kehuskeli osakevoitoillaan. Tyylilleen epäominaisesti Ahonen ei kuitenkaan uhkaillut hallitusta lakolla.
UPM:n hallituksen iloaiheita on sekin, että kaikkiaan 3600 työpaikan siirtäminen lähivuosina pois Suomesta tietää varmaa Nobel-palkintoa hallituksessa istuvalle Martti Ahtisaarelle.
”Palkintolautakunta ei voi sivuuttaa valinnoissaan sitä faktaa, että Ahtisaari on ollut osallisena vapauttamassa lukuisia huippukoulutettuja paperityöläisiä muihin vaativiin tehtäviin, joissa pitää tarkkailla tv-ruutua”, iloitsee kohta työttömäksi jäävä, asuntovelkainen Markku Pälli, 20.
Markus Selin on jo esittänyt kiinnostuneensa tekemään Kuusankosken kuolemasta elokuvan. Kuusankosken rooliin on suunniteltu Jasper Pääkköstä.

19 vastausta aiheeseen “Valtio myöntää Kuusankoskelle armomurhan”

”Vuosi 1872 oli käänteentekevä paikkakunnan historiassa. Paperitehtaita kohosi Kymijoien suurimman kosken, Kuusankosken, ja myöhemmin myös Voikkaankosken partaalle. Kehitys pienestä talonpoikaiskylästä Suomen Paperikaupungiksi käynnistyi.” http://www.kuusankoski.fi

Ja tapahtui niinä päivinä, että koko Kuusankoski oli hävitettäväksi tuomittu. ”Ceterum censeo Kuusankoski esse delendam” -huudot kajahtelivat UPMn hirsihuviloiden seinistä ja kolkko nauru kaikui aina Kallavedelle saakka. Kokoko Kuusankoskiko? Ei sentään, pieni joukko teki vastarintaa loppuun saakka, verivalettuna periaatteenaan ”viimeinen sammuttaa jääkaapin valon”. Näihin guerillaryhmittymiin liittymistä aikovien tulee ottaa yhteyttä seuraaviin tahoihin:
SOSIAALIVIRASTO
PL 23 (Kymenlaaksonkatu 3)
45701 Kuusankoski
Työvoiman palvelukeskus
Valtakatu 33 E 1. kerros
45700 Kuusankoski

TIS 517/AHB 439: ”Hallelujah! sing to Jesus” verses 1 and 4 GREAT PRAYER OF THANKSGIVING
TIS517 mainittu.

Tarkista ajoneuvon tiedot tästä, Lähetä tekstiviesti AT TIS517 numeroon 16258, niin saat ajoneuvon tekniset tiedot suoraan AKEn ajoneuvoliikennerekisteristä.
TIS517 mainittu taas!

Täytyy vissii pistää murhan iso saavilliin pöhköö käymää.
Murhan siistii! HOSS!!

Ei mua naurattanut vieläkään. Jos seuraava uutinen ei ole hauska, en lue tätä lehteä enää koskaan. Siirryn sitten vaikka Alibin tilaajaksi. Saatana.

Nyt pökköä pesään kun vielä ehtii, lakkoilevat bussikuskit samaa reittiä kilometritehtaalle ja voi pojat, kuinka meillä on hauskaa. Kaksi kitisevää ammattiryhmää olisi irtisanottu nöyriksi yhdellä kärpäslätkän humauksella.

”e-paperi, paperiton toimisto, kateus, Sarasvuo, valtion talousarvio, pörssikurssit ja yhteiskuntavastuu.”

Savupiipputeollisuus tullut tiensä päähän. Turha sen perään on itkeä. Perustamme Voikkaan savuaville rauniolle e-sellulandian, joka helposti työllistää 3 ja puoli tuhatta entistä sellunpolkijaa. Lisäksi vielä kirjolohilammikko ja uutuutena perinteiset sellumarkkinat, joissa voisi ostaa kansallispukuisilta voikkaalaisilta Kymi-leimoja ja -tarroja. Poronsarvisaksalaisten mersuille rakennamme neljän hehtaarin pysäköintialueen ja niiden kuljettajille tulee palveluteltta privaattikabiineineen.

Ensin huolestutti vain, että kuka sitä paskapaperia sinne Santaraapiaan kuljettaa, mutta nyt erittäinkin se, että kuka sen sinne ylipäätään valmistaa.

todennäköisesti Suomea siunaa kohta samanlainen kasittely. Verhot kiinni! päivä vielä paistaa. Asuin tuolla itsekin joskus vähän pitkän aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Al-Aksan Marttyyrien Prikaatin alajaostot mukaan pilakuvakiistaan

(MEKKA) Myrsky profeetta Muhammedin pilakuvien ympärillä ei ota lauhtuakseen. Qatarilainen tv-kanava AlJazeera julkaisi eilen videonauhan, jolla Al-Aksan Karikatyyrien Prikaatin komentajaksi...

Close