Kategoriat
Ulkomaat

Toiveet Lähi-Idän rauhasta kasvavat

(ÖLJYMÄKI) Israelin parlamenttivaalien tulokset valavat uskoa Lähi-Idän kriisin rauhoittumiseen. Virkaatekevän pääministerin Ehud Olmertin johtaman Kadima-puolueen vaalivoiton jälkeen rauhanomaiseen rinnakkaiseloon uskoo maailmassa jo kuusi ihmistä aiemman kolmen sijaan.
”Yksipuoliset rajanvedot ja siirtokuntien säilyttäminen Länsirannalla ovat erittäin jees. Kyllä minä ainakin henkilökohtaisesti tuen Israelin niitä tai näitä toimia, koska näen miltä pohjalta se ponnistaa”, arvioi luottavaisten joukkoon kääntynyt telavivilainen Sharkman Epstein.
Myös palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas valaa uskoa seesteiseen yhteiseloon.
”Israel, unohtakaa meidän hallituksemme ja tulkaa luokseni, niin neuvottelemme Pax Jaffan, joka kestää vuosituhannesta toiseen. Fatah rox, Hamas sux!” yhtenäisen palestiinalaishallinnon capo de capi kommentoi rauhankiilto silmissä.

12 vastausta aiheeseen “Toiveet Lähi-Idän rauhasta kasvavat”

Keskustapuolue ei ole tekstiviestittänyt vielä viimeistä sanaansa! Fallujah Rockn´rollah!

Minä olen yksi niistä kuudesta. Uskon yli puoli vuosisataa kestäneen jyskyttelyn päättyvän, kun vanhat hullut nationalistit korvattiin entistä kaukaisemmilla ääripäillä. Miksei kahden fundamentalistiryhmän välille voisi kehittyä rauhaa tällaisen siirron jälkeen?
Minä uskon Lähi-Idän rauhaan, naapurisopuun, poliittiseen tasaisuuteen ja tisseihin.

Lähi-idän tilanteessa näkyy konkreettisesti mitä tapahtuu kun kansa elää 50 vuotta sotatilassa ja lasten koulutus jätetään retuperälle tai kokonaan kielletään joillakin hämärillä uskonnollisilla perusteilla. Nuorisosta tulee ihan saatanan tyhmiä jotka uskovat kaiken mitä joku haroparta niille selittää. Meininki on pahempaa kuin amerikkalaisten sokea patriotismi.

Sää maa-asemilla 1.4.2006 klo 12.
Jerusalem 38,5 astetta, AK-47 -tulta 710 m/s, monin paikoin ruumiinosasadetta, huono näkyvyys.
Gaza 2650, TAR-21 890, sienipilvistä, näkyvyys alle 1 cm.

Aikansa kutakin. Lehdestäkin näyttää päivälehden sijaan tulleen aikakauslehti. Mitä seuraavaksi, joululehti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valko-Venäjä ja Pohjois-Korea valtioliittoon

(MINSK) Rakas johtaja Kim Jong-Il ja kansakunnan isä Aleksander Lukashenko sopivat tänään Valko-Venäjän ja Pohjois-Korean yhdistämisestä valtioliitolla. Liitossa molemmat valtiot...

Close