Kategoriat
Kotimaa

Lehti ja Yle käynnistävät uutisyhteistyön

Samizdat-konserniin kuuluva Lehti aloittaa uutisyhteistyön Yleisradion kanssa. Vuoden 2007 alusta lähtien Ylen radio- ja televisiokanavien pääuutislähetykset tuotetaan Lehden toimituksen voimin. Ylen uutistoimittajat irtisanotaan vaiheittain tulevan syksyn aikana.
Yleisradio päätti maaliskuussa luopua Suomen Tietotoimiston palveluista vuoden 2006 lopussa. Samaan aikaan Samizdat-konserni käynnisti huipputason neuvottelut Ylen johtoryhmän kanssa.
”Minä en ole enää pitkään aikaan jaksanut kuunnella meidän uutisia. Siellä on aina niin vaikeita ja ikäviä asioita. Ylen uuden asiakaslähtöisen ydinosaamisvisiostrategian keskeinen ajatus on, että uutisten pitää viihdyttää yleisöä”, kommentoi Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner.
”Tehtiin Jungnerille tarjous, josta se ei voinut kieltäytyä. Vaikka harvempi sitä enää kahdeksansormisena kieltäytymistä harkitseekaan”, totesi nimettömänä pysytellyt Samizdat-konsernin suuromistaja.

16 vastausta aiheeseen “Lehti ja Yle käynnistävät uutisyhteistyön”

Käyttäisin ainoan Lehteen lähetettävän kommenttini nimimerkki Eturivin ykkösnikki (yllä) kommentin ja mielipiteiden parjaamiseen, mikäli olisin kiireinen.

Täh? Eikö ne olekkaan tehnyt tuota yhteistyötä jo vuosikaudet? Minä en valitellut Jungnerinkaan valitsemista toimitusjohtoon siksi, kun luulin sen olevan Samizdat-konsernin kätyreitä.
Kiitos nyt vaan niin saatanasti Ylelle, joka onnistui sumuttamaan tyhmää kansalaista. tuonakin reiluna vuotena, jolloin Mikael-setä ei ollutkaan teidän talutushihnassa, sitä olisi voinutkin haukkua syöpäpesäksi pelkäämättä Samizdat-konsernin lihavuorien tulevan ja istuvan meikäläistä lyttyyn.

Onko se stalinisti. tämä tämä Tuija vai oliko se Pirkko… Joka toimittaa tätä Naisten tuntia teidän palkoissa?
-Sitä vaan, että nostakaa hänen palkkaa, kun on hän niin söötti kaiken keuhkoamisensa keskellä.

Noinko surutta Lehtikin lopettaa yhteistyön STT:n kanssa? Vittu, mä oon maksava osakas.

Ylen yhdistäminen asiakaslähtöisyyteen, ydinosaamiseen, visionäärisyyteen ja strategiaan oli ylitse lyövän pöyristyttävää. Viimeistään Lehden yhdistäminen huipputasoon, ihmisten viihdyttämiseen sekä etenkin suuromistukseen pudotti uutisen uskottavuudessaan Suomen maanpuolustuksen tasolle.

Ei ilmestynyt yhtään aprillipäivän juttua vai? Olisipa ollut hauska nähdä Lehdessä joku keksitty juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Toiveet Lähi-Idän rauhasta kasvavat

(ÖLJYMÄKI) Israelin parlamenttivaalien tulokset valavat uskoa Lähi-Idän kriisin rauhoittumiseen. Virkaatekevän pääministerin Ehud Olmertin johtaman Kadima-puolueen vaalivoiton jälkeen rauhanomaiseen rinnakkaiseloon uskoo...

Close