Kategoriat
Urheilu

Suomi säästyi idiotismilta

(SERGELIN TORI) Suomi säästyi niukasti täydelliseltä idiotismilta sunnuntaina. Suojelupoliisin mukaan laillisen yhteiskuntajärjestyksen romahtaminen ja idiotismin ylivalta olivat vain muutaman maalin päässä. Supo piti tilannetta vaarallisimpana sitten Kemin kapinan vuonna 1949, joskin tällä kertaa ei todennäköisesti olisi selvitty vain kahdella kuolonuhrilla.
”Hävittäjäsaattue Helsinkiin. Adolf Ehrnrooth pukukopissa. Kisaidiootit pahvi-Marilyneineen. Viiiille Peeeltonen, Ville Peltonen. Jukka Tammi ilmakitaroimassa munasuojat päässä. Mika Niemisen pyyhkeen alta vilahtava kulli. Aivovammaiset suihkulähteessä. Kirka laulamassa. Kyllä homma on niin, että jos tämä olisi toistunut likimainkaan samassa mittakaavassa, ei täällä olisi tervepäinen kestänyt hetkeäkään” arvioi suojelupoliisisoittokunnan basisti Reijo Itkumuuri.
Suojelupoliisi haluaa myäs kehottaa tolkullisia kansalaisia välttämään liikkumista julkisilla paikoilla Kansainvälisen jääkiekkoliiton kevätturnauksen aikana.

45 vastausta aiheeseen “Suomi säästyi idiotismilta”

Kateelliset voi mennä vaikka lähimmän ulkosaunan taa ampumaan itsensä jos toisten ilo noin paljon säälittävän luuserin kateellista mieltä painaa. Jos et kestä juhlia, painu maan alle, sinua ei kaivata täällä ilonpilaaja ääliö! Olet häpeäksi kaikille suomalaisille, ennen kaikkea sinut synnyttäneelle äidillesi, tuskin hänkään sinusta moista luuseria toivoi.

Ihan hyvä että ruotsi vei.. taas. Eihän sitä ikuista hehkutusta olis kukaan jaksanu katella. Katkerat suomalaiset saa taas vittuilla ruotsalaisille kun ei pärjää kiekossa.

Ei meluta saa, ei kannustaa saa, Reijo voi tulla selkäsi taa. Reijo Muuri matkaan jo käy.

Ei se ole vielä sanottu, loppuvuodesta 2006 voi tulla kysyntää torinolaiselle keihäskullille, kun lasketut ajat täyttyvät. Eiköhän viimeistään silloin saada ainakin yksi semmoinen Suomeen! Ja sitten: Frutti di mare! Pasta la vista! Uusi pizzeria luvassa (esim.) Hyvinkäälle! Hyvinkäällä kaikki hyvin kää!

Olet sinäkin yksi maanhäpeä! Jos ei jääkiekko kiinnosta niin ole hiljaa! Iso mies ja kehtaatkin vielä, häpeä. Varsinainen homo paskiainen suoraan sanottuna!

”Olet häpeäksi kaikille suomalaisille, ennen kaikkea sinut synnyttäneelle äidillesi, tuskin hänkään sinusta moista luuseria toivoi.”
Ihan kaikille suomalaisille. Yhteinen suomalainen päämäärä kärsii.

Olet sinäkin yksi maanhäpeä! Jos ei jääkiekko kiinnosta niin ole hiljaa!
Muistetaan ne pilkkusäännöt!

Nastoo tolokuttamista.
Itehhin oon jo pitkään tuijotelluna tuota aenaesta tolokkuttamista. Eepä se oo siitä mihkään kiäntyny, vaekka kuinka on veevattu. Paljolti väettäsin kysseessä olevan eestakasi muiluuttamisen. Eli ensinj annettaa paljo etteenj, mutta sitten kuitenni veettään tuakse. Eepähä siihe ihmeetä voe kukkaan. Vaekka paljon yritettäänni. Onpaanj tuota ollu itehhin mulukoilemassa, jotta mitä sitä kärsis keplotella. En oo mittää keksinä. No parempi se on olla niin. Tai sitten ei. Mutta muistoo täytyy, että jos aena elät menneessä niin on elämäs pelekkee historijjoo.
nimjmerkki: savolaeset tulloo ja valtoo muan

Mut hei, molemmat Koivut on niin ihanii ja hyvännäkösii, et mua ainaki harmittaa, ku ne ei tehny enempää maalei ja saanu kaulaansa kultasii mitalei.

Minäkin muistan erittäin elävästi humalaisen Jukka Tammen munasuojat päässään. Läppäsi ohimennessään pukukoppiin eksynyttä Paavo Lipposta mahaan. Suomi-kiekon hienoja hetkiä.
Laskin joutessani ”kuuluisa”-sanan frekvenssin Antero Merderannan eilisistä mölinöistä. Luku taisi olla kolmenumeroinen.

Haha. Minä saan vieläkin silloin tällöin painajaismaisia flashbackejä siitä Jukka Tammen ilmakitaroinnista. Kamalaa. Ja Mika Niemisen pyyhkeen alta vilahtava kulli…!!eeeeeeh

Tarpeeksi ei vuodettu verta Puolan, Lützin, Leipzigin ja Narvan mailla, riittävästi ei kärsitty vilua ja nälkää Balkanin vuorilla!

Niin, jääkääkkä.. Idiotismiriski on kuitenkin melko suuri, koska maailmassa on vain seitsemän maata, joissa tätä kaukaloväkivaltaa harrastetaan vakavasti. Nuo seitsemän maata ovat siis ainoat, joilla on realistisia mahdollisuuksia kultaan.

Jääkiekon maailmanmestaruusjuhlat 1995 oli kuin Vietkongin TET-hyökkäys 1968. Vieläkin vaivaavat tuskalliset ’flashbackit’, etenkin Tammen ilmakitarointi on unissani toistuvista kuvista kamalin. Valkoiset college-paidat saattavat laukaista paniikkikohtauksen.

Den liiderin, den liiderin, den liiderinrin MÅÅ-I-JEN!
Riipaisevinta oli, kun bileiden jälkeen jotkut psykologit rupes analysoimaan miten Suomi kansana tarvitsi juuri jotain tällaista
itsetunnon kohotusta. Että me niin tarvittiin sitä!
Minäkin olin ollut niin valtavasti sen tarpeessa!
Liikutuksen kyynelet tulvivat silmiini ja leukani tärähteli, kun psykologi julkitoi tukahdetun syvän tarpeeni.

Teemun hampaat on jo lahjoitettu Andy McCoylle, koska Andyn implantti irtosi ryyppyreissulla. Vähän Erikeeperiä ja avot kun tuli mainio hammasvärkki. Miksi muuten Ilkka saa kaikki naiset eikä minulle riitä yhtään pimpsalooraa?

Itse asiassa monet taloustieteilijät on olleet sitä mieltä, että Suomen 90-luvun alun talouslama taittui toden teolla vasta keväällä ’95, ja nimenomaan lätkäkullan ansiosta.

Mun mielestä jääkiekkoilijat pitäs laittaa oikeisiin töihin. Niistä tulis vaikka hyviä metsureita tai ehkä jopa palomiehiä. Portsareiksikin joutaisivat.

Tarina Palmen näköisestä huumekauppiaasta on naurettava. Palme oli velkaantunut uhkapelissä ja ainoa ulospääsy oli tienata rahat huumekaupalla, SäPo tietenkin avusti. Epäonnekseen henkilö jolle Palme (joka oli todellisuudessa homo) oli antanut pakit, oli kilpailevan jengin pomo joka sitten kosti loukkauksen ykkösnyrkkinsä avulla.

Ollaan iloisia siitä, että kullan voitti läheinen ja rakas naapurimaa. Harmi vain, ettei idän naapurille tullut pronssia. Ilo Ruotsin puolesta on vielä suurempi, kun muistetaan, että hopean sai sen vanha periferia. Svea-mamma sai tavallaan kaksoisvoiton. Hieno juttu, tästä on hyvä jatkaa!

Marginaalilajia seuraavien karjalalippispäiden alistamisesta ehdotonta plussaa. Muutenkin hyvää sarkasmia yhteiskuntamme alinta ryhmää, jääkkäilijöitä, kohtaan.

Missä viipyy juttu Jarin kaapista tulosta. Saisi aika makean jutun myös median toimista samaan pakettiin…

”Marginaalilajia seuraavien karjalalippispäiden alistamisesta ehdotonta plussaa” -kuinka kaunista onkaan suomen kieli. Niin, ja tämä oli myös sitä sarkasmia.

Eikö muka muita tärkeyksiä päivään mahdu! Katsokaa itse miten mahtavan uutiskoosteen tarjoaa Iltsa-novat jo pelkän nettisivunsa etusivulla:
”Halosen toinen kausi alkoi perinteisin menoin. Lintuinfluenssa on astunut askeleen lähemmäs ihmistä, kun Yhdysvaltain 42. presidentti Bill Clinton tulee Suomeen toukokuussa. Virkaanastujaispuheessaan hän korosti sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja yhteisvastuun merkitystä. Karjalan Prikaatin varusmiehet ovat lomakiellossa. Humalainen nukkui autossa, espoolainen kansanedustaja Susanna Rahkonen. Suvi-Anne Siimes eroaa puolueen johdosta. Ruotsalaisilla on erittäin hauskaa.”

IS: ”Lehti: Tre Kronoria saattaa uhata kultamitalin menetys”
Aikamoista rohkeutta Lehden toimituskunnalta! Aikooko toimitus menne ihan itse hakemaan ruotsalaispelaajilta olymppiakullat pois kaulasta repien? Mitä Lehti aikoo tehdä ruotsalaisten olympiakullille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalainen urheilu takeltelee

Suomalaisessa urheiluajattelussa on jotakin kankeata ja vanhanaikaista. Omat urheiluperinteet ja treenimetodiikkakin lienevät unohtuneet.Urheilu vaikuttaa aivan liiaan tehtailevalta. Liukuhihnamaisesti saatetaan osallistua...

Close