Kategoriat
Ulkomaat

Sananvapautta kunnioitettu ympäri maailmaa

(JYLLANTI) Lukuisten maiden valtionpäämiehet, monet järjestöt sekä myös yksityiset henkilöt ovat viikonlopun aikana osoittaneet tukensa Muhammed-pilakuvakiistan uhkaamalle sanan- ja ilmaisunvapaudelle. Kriittisiä ja perusteltuja puheenvuoroja ihmisoikeuksien puolesta on esitetty niinikään vilkkaasti.
Jeesus oli tyhmä homo”, tiivisti käydyn keskustelun ydinsisällön vantaalainen journalistieetikko Jokke R-Kioskilla.
”Äitis oli”, argumentoi puolestaan pragmaattista koulukuntaa edustava Antero.
Muslimien äärijärjestöt taas ovat päättäneet suhtautua kiistaan rakentavalla otteella polttamalla taloja ja uhkaamalla pommi-iskuilla. ”Muistakaa, että islam on rauhan uskonto”, muistutti naamioitunut taistelija Hassan al-Sabbah Kalashnikovinsa kanssa.
”Mieluummin kuin Jeesusta, herjaan Muhammedia”, päätti Tanskan pääministeri Anders Fogh Rasmussen.

10 vastausta aiheeseen “Sananvapautta kunnioitettu ympäri maailmaa”

Millonkaha ne rupee lentää matkustajakoneilla tuulimyllyjä päin?

Olishan tämä pitänyt ennakoida jo silloin kun viikingit hallitsi Pohjolaa miekoillaan. Nyt alkaa olla liian myöhäistä moniarvoiselle skandinaaviselle yhteiskunnalle, kautta Belenoksen.

Mitähän mahtaa olla EU:iin hinkuava veli turkkilainen mieltä tästä kaikesta kohuamisesta… Toisaalla EU sananvapausvaatimuksineen ja toisaalla oma uskonto pyhyyskäsityksineen…

Kyllä tää ny on menny vähäsen yli noilta rättipäiltäkkii. Eivät taida piitata paskan vertaa noista piirustuksista, kunhan vaan pääsevät riehumaan kalashnikoffien kanssa ja polttelemaan jotain lippuja. Kuten sveitsin lipun tanskan lippuna jne jne… Opettelisivat sen uskontonsa sijasta liput edes.
Pitkät kaikille mullah allaheille sun muille mielikuvitushemmoille. Ja jos tänne kehtaa joku tulla uskontoaan osoittamaan niin soppii esittää se haulikolle 🙂

Kirkko kehotti pyhään sotaan huvinvuoksi.
Korpikirkko, 07.02. 12:57
Kirkko on kehottanut kristittyjä julistamaan pyhän sodan Jeesuksen pilkan vuoksi. Sen
kohteeksi tulisivat erityisesti täysjärkiset ja ateistit tai muuten vain omilla aivoilla ajattelevat, sanoi Kirkon tiedottaja paikalliselle uutistoimistolle korpikirkossa.
Matti meikäläinen
– yks vitun hailee vaikka Jeesus olisi ollut runkkari
Liisa Västäräkki
– olikos täälä kahvitarjoilu?
Kalevi Kivenkääntäjä
– antaa tulla vain, kyllä saunan takana on tilaa kristityille siinä puupinon vieressä
Näin kertoili tunnelmiaan paikalle eksyneet hiihtäjät.

Pyhän tissin seurakunta pitää kriisikokouksen tanskalaisessa päivälehdessä julkaistujen, yläosattomissa poseerannutta nuorehkoa täyteläistä naishenkilöä esittävien kuvien sensuroinnin takia Järvenpään Rintalassa torstaina 9.2 kuluvaa vuotta. Maitoa ja suklaata tarjolla, tuo oma musta palkkisi poltettavaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hedelmöityshoidot vain hallituspuolueiden jäsenille

(VALTIONEUVOSTON KAHVIHUONE) Hallituspuolueet pääsivät illansuussa sopuun kiistellystä hedelmöityshoitolaista. Peruspalveluministeri Liisa ”Korkein Totuus” Hyssälän (kesk.) mukaan eduskunnalle tuodaan jo ensi viikolla...

Close