Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Hedelmöityshoidot vain hallituspuolueiden jäsenille

(VALTIONEUVOSTON KAHVIHUONE) Hallituspuolueet pääsivät illansuussa sopuun kiistellystä hedelmöityshoitolaista. Peruspalveluministeri Liisa ”Korkein Totuus” Hyssälän (kesk.) mukaan eduskunnalle tuodaan jo ensi viikolla lakiesitys, jonka mukaan hedelmöityshoidot sallitaan vain hallituspuolueiden jäsenille. Näin turvataan Hyssälän mukaan oikeanlaisen geeniperimän jatkuminen.
Oikeusministeri Leena ”Sokein Oikeus” Luhtanen (sd) olisi halunnut lakiesitykseen myös lisäyksen, jonka mukaan 20-40-vuotiaista oppositiopuolueiden naisjäsenistä olisi vuosittain steriloitava tietty prosenttiosuus. Pääministeri Matti ”Lopullinen Ratkaisu” Vanhanen (maalaisliitto) halusi kuitenkin jättää tämän esityksen pöydälle, kunnes maahan saadaan porvarihallitus.

7 vastausta aiheeseen “Hedelmöityshoidot vain hallituspuolueiden jäsenille”

Mitäs kuraa tämä on. Tässähän mollataan tasapuolisesti vasemmistoa ja oikeistoa ja ei edes yhtään oppositiopuoluetta. Eihän tää ole yhtään hauskaa. Kiitti vaan Vastarannan Kiiski.

No se on kyllä hienoa, että Pekka-Einarikin kannattaa tätä asiaa. Valitettavasti SKP ei kuulu hallitukseen – eikä edes eduskuntaan, joten olemme varanneet teille ajan Telajärven terveyskeskukseen sterilisaatiota varten.
Sterilisaatio perustuu uuden hedelmöityshoitolain kolmanteen pykälään ja toimenpiteestä ei voi valittaa.
Ja hankalaksi ei kannata alkaa tai joudumme pyytämään poliisilta virka-apua, kuten säädetään terveydensuojelulain 10 luvun 48 §.

Mitä perkelettä tämä on? Ei kertaakaan haukuttu riistäjäkapitalistisikoja tai mainittu Neuvostoliiton mahtia? Tämä jäi sitten tähän, Suomen Kommunistinen Puolue ei enää tue Lehti -huumoripropagandakoneistoa. Perustamme oman Kommunistisen Punaisen Lehden!

Niin, onhan se tietysti valtaa(muka)pitelevistä harmillista, kun elämän keinotekoistaminen ei ole vielä edennyt niin pitkälle, että työläisetkin olisivat unohtaneet sen vanhan sisään-ulos-tempun lastentekomenetelmänä niin, että tuollainen jerunda menisi läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tanskalaispanimot pelkäävät miljoonatappioita

(HARBOE) Tanskan panimoteollisuus pelkää myyntinsä romahtavan Lähi-idässä profeetta Muhammedin pilapiirroksista syntyneen kriisin takia. Panimojätti Carlsberg toivoo hartaasti, ettei tanskalaisille maataloustuotteille...

Close