Kategoriat
Seksivau

Missikolmikko lupaa parisuhteidensa kestävän

(JORVAS) Sunnuntai-iltana kruunattu uusi miss Suomi Ninni Laaksonen sekä perintöprinsessat Sini Vahela ja Karoliina Yläjoki lupaavat, ettei missivuosi koidu karikoksi heidän parisuhteelleen.
”Misseys on perinteisesti vain vahvistanut vanhaa parisuhdetta”, kommentoi neitikolmikko. Samaa nyökytteli viime vuoden missivoittaja Hanna Ek.
Neidit totesivat pysyvänsä jatkossakin uskollisena Petteri Ahomaalle.

Muutamia nimityksiä vielä jaossa

Kisalähetyksessä Yläjoki valittiin myös lehdistön ihannetytöksi, yleisöäänestyksen ykköseksi puolestaan kiilasi Vahela. Palkinnotta jääneillä kandidaateillakin on vielä tilaisuutensa, sillä monia missititteleitä on vielä lähiviikkoina jaossa.
Seitsemän päivää- ja Katso-lehdet valitsevat vielä helmikuun aikana tyttöjoukosta ainakin kohumissin ja nakumissin. Nähtäväksi jää, jaetaanko tänä vuonna myös pornomissin maineikasta viittaa.

5 vastausta aiheeseen “Missikolmikko lupaa parisuhteidensa kestävän”

Tiss Suomi -kilpailuissa näkyi häkellyttävän vähän tissejä. Sen sijaan himosta kuolaavat iltapäivälehtien toimittajat kirjoittivat jo valmiiksi ensi viikon lööpit: ”Missi-Ninni: olin koulukiusaaja!” ja ”Hän on Missi-Ninnin uusin rakas!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sananvapautta kunnioitettu ympäri maailmaa

(JYLLANTI) Lukuisten maiden valtionpäämiehet, monet järjestöt sekä myös yksityiset henkilöt ovat viikonlopun aikana osoittaneet tukensa Muhammed-pilakuvakiistan uhkaamalle sanan- ja ilmaisunvapaudelle....

Close