Kategoriat
Seksivau

Poliisi-tv kahmi jättipotin Jussi-gaalasta

(KISSALA) Tämän vuoden Jussi-gaalan suurimmaksi voittajaksi nousi ohi ennakkoveikkausten Poliisi-tv. Rikospätkien klassikko sai peräti seitsemän Jussia, muiden elokuvien tyytyessä lähinnä säälittäviin jämäpalkintoihin. Poliisi-tv keräsi mm. parhaan elokuvan, parhaan kuvauksen ja parhaiden pääosien pystit. Myös paras lavastus meni oikeutetusti samaan osoitteeseen.
”Poliisi-tv on tuonut suomalaisen elokuvakuvastoon ennennäkemätöntä toimintaa, tiukkaa jännitystä ja näyttelijäsuorituksia, joista ennen on vain voitu haaveilla. On ilo ja kunnia jakaa kaikki tärkeät palkinnot tällaiselle mestariteokselle”, kerrotaan raadin perusteluissa
Erityisen vuolaasti raati kehui voimallisia ja syvälle sydämeen sattuvia näyttelijäsuorituksia. Parhaiden nais- ja miespääosien pystit menivätkin rikospaikkojen liepeiltä notkumasta löydetyille uusille kyvyille, Lissulle ja Musulle.
”Harvoin on viisikymppinen lyhyenläntä mies pystynyt niin elävästi esittämään teini-ikäistä poreotsaa kioskimurron kimpussa. Ja entäpä Lissu esittämässä pitkäraajaista maahanmuuttajaa koruvarkaissa, jos siinä ei kyynel herahtanut silmäkulmaan niin ihmettelen”, kehuu raadin puheenjohtaja Allu Tuppurainen.
Elämäntyö-Jussi myönnettiin Visa Mäkiselle, joka oikeutetusti murjoi pystillä Aleksi Mäkelän ja Lauri Törhösen.

5 vastausta aiheeseen “Poliisi-tv kahmi jättipotin Jussi-gaalasta”

Nuo perhanat eivät taaskaan muistaneet valita vuoden parasta sovinisti-Jussia. Jumalauta, kun sentään on kyse tämänkin tasoisesta palkinnosta, olettaisin järjestäjien valitsevan myös parhaan ohjelman tällä saralla.
Ehdotankin, että Samizdat-konserni huolehtii siitä, että seuraavassa Syö paskaa, koala-gaalassa valitaan myös paras sovinistinen blogi.

Saisinko lukea Lehden analyysin Tanskan ja pimeän ajan vastakkain asettuneesta tilasta?
Tis..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Missikolmikko lupaa parisuhteidensa kestävän

(JORVAS) Sunnuntai-iltana kruunattu uusi miss Suomi Ninni Laaksonen sekä perintöprinsessat Sini Vahela ja Karoliina Yläjoki lupaavat, ettei missivuosi koidu karikoksi...

Close