Kategoriat
Kotimaa

Timo T.A. Mikkosen kuvat herättävät suuttumusta

(KÖÖPENHAMINA) Useiden suomalaislehtien viime syksynä julkaisemat kuvat Timo T.A. Mikkosesta ovat herättäneet laajaa suuttumusta ympäri maailmaa. Mikkonen kuvattiin esimerkiksi 7päivää-viikkolehdessä lomamatkalla perheensä kanssa, ja muita kuvia ovat julkaisseet mm. iltapäivälehdet.
Useat uskonnolliset johtajat ympäri maailmaa ovat tuominneet kuvien julkaisun loukkaavana ja vaatineet lehdiltä anteeksipyyntöä. Heidän mukaansa kuvat halveksivat ihmisarvoa ja rikkovat lukuisia kirjoittamattomia sääntöjä.
”Sillä kirjoitettu on: sinun ei pidä kuvaaman Timo T.A. Mikkosta. Herranjumala sentään, näitä lehtiähän lukevat myös alaikäiset. Onko kukaan ajatellut näitä kuvia julkaistessaan, miten ne voivat vaikuttaa pieniin lapsiin?” kauhisteli kirkkojen ekumeeninen neuvosto lausunnossaan.
Toistaiseksi yksikään ulkomainen lehti ei ole julkaissut Mikkosen kuvia eikä kenelläkään ole aikomustakaan tehdä niin.
”Mitä enemmän Nina ja Timo T.A. Mikkosen annetaan lisääntyä, sitä varmemmin olemme matkalla kohti auringonlaskun yhteiskuntaa”, totesi tuulesta temmattu Claus Lebenborn viitaten pariskunnan Helsingin Sanomissa äskeittäin julkaistuun yleisönosastokirjoitukseen.

24 vastausta aiheeseen “Timo T.A. Mikkosen kuvat herättävät suuttumusta”

Maamme suurimman sanomalehden uudet omistusjärjestelyt olivat uutinen mulle. Kippis sille!

Varsinainen syy kohuun on se, että jokaiselle paikalle jossa Mikkoset ovat ikinä viettäneet lomaa, on syntynyt TimoTA-palvontakultti, ja nimenomaan kultin jäsenet kokevat TimoTA:n kuvien julkaisemisen loukkaavana. Hindulaisuudessa TimoTA on nykyään yksi Vishnun duaali-inkarnaatioista, Buddhalaiset ovat todenneet TimoTA:n polveutuvan suoraan Buddhasta, juutalaiset ovat todistaneet yhden TimoTa:n esi-isän olleen veistämässä liiton arkkia Ararat-vuorella, viikinkijumala Thor on TimoTA kirjoitettuna muinaisskandinaavisella kielellä (tämä selvisi Mikkosten Islannin matkalla),
Amerikan intiaanien pow-woweissa nähty suuri henki on viimeinkin tunnistettu, liian pitkään kuumassa erämaassa olleiden paimentolaisten näyt ovat olleet TimoTA:n esiintymisiä ja itse asiassa rahanvaihtajat ja publikaanit ajoi Jerusalemin temppelistä kovasti TimoTA:n näköinen kaapuun pukeutunut tyyppi. Todellisuudessa TimoTA on tietenkin vorloni.

Todellisuudella ja Timo T.A. Mikkosella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Minä jo ihmettelin, mikä se Matti Vanhasen toinen syy on matkustaa Kuwaitiin, normaalien asekauppaneuvottelujen ohella. Mutta nytpä selvisi.
Muuten olen sitä mieltä, että Timo T.A.Mikkosen puhuessa ääneen voidaan Suomessakin huoletta rajoittaa sananvapautta esim. pampuin.

Sen siitä saa, kun ottaa niinkin jyrkkiä fundamentalisteja, kuin mitä nuo Timo T.A:n palvastelijat ovat, tänne asumaan. Kohta Timo T.Anistit alkavat jysäytellä nurkissa, eikä kellään ole enää kivaa…

Eihän nuo Teaan kuvat vielä ole mitään, mutta ajatelkaas, jos olisikin julkaistu Töötöö Oksalan kuvia. Siitä vasta olisi mellakoita syntynyt!

Ai vittu, tää mun juttu oli jo tuolla yhden kommentaattorin nimimerkissä! Miten mä kestän tätä nöyryytystä ja häpeää? Pakko vetää perseet olalle tai käteen!

Voitaisiinko sopia, että jatkossa kukaan ei mainitse Timo T.A. Mikkosta ja seksiä samassa lauseessa/virkkeessä?

Hä? Kyllä kai nykyaikana saa lauseessa esiintyä sellaisia asioita jotka eivät mitenkään liity toisiinsa?

Timo TA on esiintynyt kohulehdessä Mikki ja Minni Hiiren kaa. ”Ilmassa oli valtiovierailun tuntua, kun Mikkoset tapasivat Disneylandin isäntäparin”, kirjoitti Timo TA Mikkonen kuvatekstiksi Timo TA Mikkosen ottamaan kuvaan joka liittyi Seiskan julkaisemaan, Timo TA Mikkosen kirjoittamaan juttuun ”Timo TA Mikkonen Disneylandissa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi-tv kahmi jättipotin Jussi-gaalasta

(KISSALA) Tämän vuoden Jussi-gaalan suurimmaksi voittajaksi nousi ohi ennakkoveikkausten Poliisi-tv. Rikospätkien klassikko sai peräti seitsemän Jussia, muiden elokuvien tyytyessä lähinnä...

Close