Kategoriat
Urheilu

Manninen: Iyyyhiyyyyiyyyy

(PRAGELATO) Suomen yhdistetyn joukkueen kärkinimen Hannu Mannisen mielestä lauantain kisa oli ”Iyyyiyyhyyiyyy”.
”Iyyy. Yyyy. Iyyyuyyhyyhyyhyyyhhyy”, totesi Manninen.
Mannisen mukaan voittopaineet eivät olleet liian kovat.
”Ihyyhyyhyyhyy”, totesi Manninen, ja sanoi voittavansa jatkossa ainakin tuhat maailmancup-kisaa.

6 vastausta aiheeseen “Manninen: Iyyyhiyyyyiyyyy”

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=4-3&ID=82913
Lukekaa koko totuus Hannua vastaan juonitellusta salaliitosta. Mukana ehkä nimet Kari-Pekka Kyrö, Martti Vainio sekä termit ”pitkäaikainen” ja ”järjestelmällinen”. Tulevan dvdn lextramateriaaleissa mahdollisesti myös Paavo M. Petäjän kommenttiraita ”Pumatöörien aahastelua”.

Homman tajusivat paremmin maamme ”edustajat” NHL:ssä jotka jäivät erilaisten vammojen ja muiden voivoi-vaivojen takia pois Olymppialaisista kisoista. Kaikki jäkistäjäkiekkoilijamme jatkavat koko kisojen ajan korkean palkan leireillä tahkoten minuutteja ja taaloja tileilleen ammattilaispeleissä.

Ensin majapaikka 500 metriä alemmas, millä selitetään tulevan joukkuekisan epäonnistuminen. Sitten 500 metriä takaisin ylös, millä selitetään sprintin epäonnistuminen. Lopuksi kisahotelliin ja perskännit, millä selitetään kestävyysurheilun mahdottomuus vuoristoilmassa.

Olen vahvasti sitä mieltä, että naispuolisten urheilijoiden kannattaisi käydä leikkuuttamassa tissinsä pinemmiksi:
+turha paino vähenisi
+aeorodynamiikka paranisi
+jäisi aikaa enemmän harjoitteluun kun ei aina ole joku tissejä hieromassa
– lenkkeily hidastuisi jos ei miehiä juoksis perässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hannu Manniselle nisupuukko elämäntyöstä

(TORINO) Yhdistetyn hiihtäjä Hannu Manninen sai ensimmäisen Suomen olympiajoukkueen nisupuukon tänään Torinon olympialaisissa. Nisupuukko jaetaan kiitettävästä alisuorittamisesta ja surkeasta onnistumisesta...

Close