Kategoriat
Urheilu

Hannu Manniselle nisupuukko elämäntyöstä

(TORINO) Yhdistetyn hiihtäjä Hannu Manninen sai ensimmäisen Suomen olympiajoukkueen nisupuukon tänään Torinon olympialaisissa. Nisupuukko jaetaan kiitettävästä alisuorittamisesta ja surkeasta onnistumisesta arvokisoissa. Tällä kertaa Manniselle jaettava nisupuukko on tavallistakin arvokkaampi, sillä se myönnetään elämäntyöstä.

”Neljä maailmancupin osakilpailun voittoa putkeen on täydellinen pohjustus arvokisaflopille. Eikä tämä ensimmäinen kerta ollut, 40 maailmancupin osakilpailuvoittoa ja nolla henkilökohtaista arvokisamitalia on sellainen suoritus, että sitä pitää kunnioittaa”
, ihastelee tavallinen veritankkaamaton penkkiurheilija Aki Karvonen.
Hiihtoliitossa Mannisen suoritukseen oltiin varsin tyytyväisiä, mutta petraamisen varaakin keksittiin. Tulevissa kilpailuissa suosituksena onkin joko laskeminen päin tv-kameraa tai sauvan katkaiseminen takalenkillä.
”Aurinko paistaa ja linnut laulaa, ei tässä mitään hätää. Fiilikset on hyvät”, kommentoi kovapäinen ja ankaran itsekriittinen kilpailija itse.

14 vastausta aiheeseen “Hannu Manniselle nisupuukko elämäntyöstä”

Eikö niitä mc-voittoja ollut seitsemän putkeen ennen kisoja? Johan tämä on selitetty ennen kisoja, että elanto tulee maailman cupista, joten takaportti on ollut valmiina jo pitkän aikaa.

Nisupuukolla tulisi palkita herrat Kirvesniemi, Isometsä ja Myllylä, nämä kun pyrkivät lähinnä säälittävin tuloksin tehostamaan luonnollisia kisatuloksiaan muutama vuosi takaperin. Jumalauta, ranskit, britit, ryssät sun muut sentään onnistuvat peittämään erilliset suoneenjohdetut mömmöt testeissä.

Tämä tulee nyt vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Olisitte voineet siellä Lehden toimituksessa antaa lukijoille mahdollisuuden lyödä vetoa nisupuukkojen määrästä ja alisuorittajista.
Nyt on kuitenkin kuparinen rikottu ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan kenestä tulee pitkällä tähtäimellä Suomen joukkueen syömähammas. Nyt pitää vain painaa sata lasissa ja kaikkien antaa vähintäänkin 110 prosenttia!

Eka päivä ja heti alkoi ruikutus. Mannisen huonoon suoritukseen pitää löytää syy muualta kuin miehestä itsestään, kuten Suomalaiseen urheiluperinteeseen kuulu.
Tietenkään Mannisen epäonnistumisen syynä EI voi olla huono suoritus, tai hermojen pettäminen paineen alla, vaan syy on majoituksessa. Joukkueen majoitus on liian korkealla ja sen vuoksi Mannisen suoritus laahasi. Ottaen huomioon että Tallus asuu saman katon alla ja tuli viidenneksi, selityksessä on muutama aukko.

Nisupuukko myös Ahoselle! Kyllä, kyllä. Näistä kisoista taitaa tulla hyvin nisupuukko-rikkaat.
Huomioikaa muuten, miten hienosti naisten kiekkojoukkue aloitti turhien odotustusten kasaamisen.

”Ahosen kohtaloksi koitui huono tuulirako”, sanoivat n. 1,7 miljoonaa suomalaista urheilu”toimittajaa”, koska kukaan ei ole missään vaiheessa oikeastaan määritellyt tarkkaan, mitä tarkoittavat sanat ”kohtalo” ja ”tuulirako”.

Vielä houkuttelevammaksi koen raon, jota J.Tervo kuvasi seuraavasti: ”Tissien välissä oli syvä rotko.”

Nisupuukko yhdistetyn lajijohdolle huipputasoisesta riman alituksesta! Kun joukkueella ei taidot riitä, niin pitää jättää protesti jostakin naurettavasta muotoseikasta.

Protestihan jätettiin kaiketi sen takia, kun se vetskari auki hyppääminen on vähän rivon näköstä. Varsinkin jos sen tekee saksalainen. Miettikää ny, pääministerikin katsomossa. Vai oliko se Markku Uusipaavalniemi.

Ahosen kunnonajoitus osui täydellisesti nappiin – kauden huonoin sijoitus suurmäessä. Nisupuukon arvoinen suoritus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
USA miehitti Tanskan

(KÖÖPENHAMINA) Yhdysvaltain armeija miehitti Tanskan tänään iltapäivällä. Presidentti George W. Bushin mukaan operaation tarkoituksena on suojella pientä Pohjoismaata radikaalimuslimien hyökkäyksiltä....

Close