Kategoriat
Ulkomaat

USA miehitti Tanskan

(KÖÖPENHAMINA) Yhdysvaltain armeija miehitti Tanskan tänään iltapäivällä. Presidentti George W. Bushin mukaan operaation tarkoituksena on suojella pientä Pohjoismaata radikaalimuslimien hyökkäyksiltä.
Aurinkoisen Kööpenhaminan kaduilla riemuitsevat kansanjoukot ottivat miehitysjoukot hurraten vastaan. Punaposkiset lapsukaiset heittelivät kukkia ilmaan. Tanskalaislehdistä julkaistiin erikoispainoksia, joissa oli useita tapahtunutta kuvaavia lystikkäitä pilapiirroksia.
”First we take Helsingör, then we take Helsingborg and then we take Helsingfors”, hyräili presidentti Bush asiasta pitämänsä tiedotustilaisuuden lopuksi.

18 vastausta aiheeseen “USA miehitti Tanskan”

Seuraavaksi pitää alkaa lahdata tanskalaisen vastarintaliikkeen miehiä ja naisia, ne kun ovat uhka sisäiselle turvallisuudelle, jota demokratiaa ja vapautta vihaavat arabiterroristit jo muutenkin tarpeeksi ryvettävät. Det er daejligt!

Steven Spielberg voisi olla parempi sparraaja Muhammedille, noin ikänsä puolesta, ja miksei uskontonsakin.

On se helppo pilkata George W. Bushia, kun se on vähän tyhmä.
Pilkatkaa viisaampianne!

Eri lähteiden mukaan George W Bush on oikeasti hyvin viisas, hän vai peittää sen todella hyvin. Miksi? Siihen ei kuitenkaan kukaan ole osannut vastata. Toinen argumentti Georgen älykkyyden puolesta on se, että eihän idioottia voitaisi mitenkään valita Yhdysvaltain presidentiksi. No, eihän kansan enemmistö ensimmäisellä kerralla valinnutkaan. Eräiden, Bushin linjaakin kannattavien, suomalaisten mielestä Suomen presidentiksi valittiin pesunkestävä kommari-muumimamma, joten eikö mikä tahansa ole mahdollista?
Tanskan saavatkin valloittaa, kuka vittu niistä edes välittää?

Kunhan maanmainion Carlsberg-oluen valmistus nyt vain jatkuu. Ennemmin kuin lego-palikoita, nielen Carlsberg-olutta.

Harmistuksen kanahäkki. Edellisen kirjoittajan sinällänsä asiallinen kommentti voidaan tarkemmin ajateltuna ymmärtää rasistisena kannanottona. Nimittäin: muslimit mainitaan aivan peittelemättä, ja kuten hyvin tiedetään, muslimeita esiintyy Arabiassa. Arabiassa on mutakuonoja ja filistealaisia!
Valitettavasti kansojen ja kulttuurien yhteisymmärrystä on turha toivoa, ellemme edes itse kykene pitämään keskustelua poliittisesti korrektina.
Kun nyt juopoille, hulluille ja sählynpelaajillekin on omat kiertoilmaisunsa, voisiko Lehti järjestää kilpailun, jossa etsitään muslimeille (ei, en tässä kohtaa kerjää kuumaa kiveä päähäni, mutta pakko se on nyt vielä mainita) sopivaa peitetermiä? Kiitos!

Ei liity tähän juttuun, mutta toivottavasti Lehden toimituksella on nisupuukko leivottuna Mannista varten.

Väkivaltainen käyttäytyminen leviää pohjoismaissa, kirvesmies kävi taistoon tutkainta vastaan. Huippuhälytysvarusteltu ja aseistetuin vartijoin valvottu panssariauto oli voimaton Miehen edessä:
STT: ”Ruotsissa on jälleen ryöstetty arvokuljetus.Ryöstäjä oli ruotsalaisviestimien mukaan aseistettu mies ja yksin. Mies oli naamioitunut kaulaliinalla. Joidenkin todistajien mukaan mies oli aseistautunut kirveellä. Poliisi arvelee, että hän olisi ollut liikkeellä BMW:llä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eduskunta pohtii seksin ostoa

(VITTULAJÄNKÄ) Eduskunnassa on käyty kiivasta keskustelua seksin ostamisen kieltämisestä. Suvi-Anne Siimes (vitt.) ja Bjarne Kallis (kull.) ovat asettuneet poikkiteloin hallituksen...

Close