Kategoriat
Urheilu

Kuitunen: Ei vaan pysty

(EPO) Suomen hiihtomaajoukkueen jäsenen Virpi Kuitusen mukaan hän ”ei vaan pysty hiihtämään 7,5 km + 7,5 km hiihtoa olympiakisoissa”.
”Iyyyhyyhyyyhyyy”, totesi ei mitään missään vaiheessa käyttänyt Kuitunen.
”Yyyhyyyhyyyhhyyyyyiyyyiyyyy”, hän jatkoi.

14 vastausta aiheeseen “Kuitunen: Ei vaan pysty”

Taas näitä hiton urheilu-uutisia. Voisiko olla vähemmän urheilua ja enemmän oikeita uutisia, erityisesti paavi-uutisia.

Ei ei ei, kun nimenomaan lisää SPORTSIA! Ketään ei kiinnosta paavihörhöilijöiden uutiset.

Matti Vanhanen on matkustanut Torinoon paistatellakseen varmojen kultamitlien loisteessa tarkoituksenaan kirkastaa kilpeään. Mutta miten kävi? Yhdistetty, jossa Vanhanen oli paikalla – varma kulta meni poskelleen. Lumilautailu ja mäkihyppy – sama juttu. Tule pois Matti sieltä, siellä on kisat.

Loistoidea Bixiltä! Olisin valmis maksamaan TV-lupamaksuni, jos saisin nähdä paavin lentomäessä tai mekaanisen rodeohärän selässä.

Paavi-ammunta oli 70-80-lukujen taitteessa suosittu laji, joskin vähäinen osanottajamäärä sekä harjoitusvastustajien puute näivettivät tuon perinteisen lajin.

Anssi Kelakin laulaa ”En suostu pystyyn kuolemaan”.
Pitäisi tietysti olla ”En suostu pystymään kuolla”.

Mitä vittua tarkoittaa ”pheineskelisin”?
Nisupuukko myös pikaluistelija Koskelalle!

Kantasana on kai ”pheineskelu”. Mainiota hommaa, mikä ettei Virpinkin kanssa. Mutta kyllä erotiikka on naisten hiihdosta haihtunut tyystin sen jälkeen kun Ljubov Jegorova lopetti sivakoinnin.

Ei mutta kyllä se Julia Tshepalova vaan oli se syy minkä vuoksi minäkin jaksoin aina katsoa niinkin tylsää urheilumuotoa kuin hiihtoa. Nyt siellä ei taida olla kuin se virolainen Smigun.

(ISBN 883-5513) Mitäs nuista olympiakisoista, onneksi Suomen artistit niittävät mainetta kuin ruista maailmalla. Cannesissa Midem-musiikkifestivaaleilla 300 suomalaista paikalle lennätettyä journalistia ylisti suomalaisen musiikin internationaalista valloitusvoimaa. Viiden tähden ja kolmen Michelin-renkaan hotellin ylivahtimestari kuuunteli puolitoista kappaletta Rasmusta ennen kuin katkaisi sähköt. Berliinin elokuvajuhlilla kotimaamme lehdistö kohtelee Jasper Pääkköstä kuin kansainvälistä filmitähteä ja uljaita otsikoita on saatu aikaan. Tippa kameran linssissä ja tuoppi kourassa sinivalkoinen tabloidilehdistö ottaa tilanteesta ja hotellihuoneistaan kaiken irti. Tavallisesti juotettavien lähteiden mukaan merkittävien jenkkiteeveesarjojen osittajat ovat jo vilautelleet Jasperillemme mahdollisuutta esittää narkkaria CSIssä tai vesiruumista Baywatchissa.

Miksi lehti kirjoittaa vain Turinon Olymbpialaisissa menestymättömistä suomalaisista? Miksi ette kirjoita miten suomalainen viihdemusiikki vuonna 20 JDKV (Jälkeen Dannyn Kiinan Valloituksen) hurmasi Cannesissa, Midem -”festareilla” kaikki paikalle maksetut 300 suomalaista toimittajaa? Tai miten Berliinin XXXIV Filmibierennaalessa kotimainen lehdistömme kohtelee Jasper Pääkköstä kuin kansainvälistä filmitähteä konsanaan? Miksi kansalle ei kerrota mitä se ei tiedä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Manninen: Iyyyhiyyyyiyyyy

(PRAGELATO) Suomen yhdistetyn joukkueen kärkinimen Hannu Mannisen mielestä lauantain kisa oli "Iyyyiyyhyyiyyy". "Iyyy. Yyyy. Iyyyuyyhyyhyyhyyyhhyy", totesi Manninen. Mannisen mukaan voittopaineet...

Close