Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Tarmo Ropponen ei suostu vieläkään poistumaan vaalistudiosta

(STORA SMEDJAN) Ylen veteraanitoimittaja Tarmo Ropponen on edelleen linnoittautuneena Yleisradion Isoon Pajaan. Ropponen ei ole esimiesten tai viranomaisten suostutteluista huolimatta halunnut poistua vaalistudiosta sunnuntain lähetyksen jälkeen, vaan aikoo omien uhkaustensa mukaan pysyä siellä ”ainakin vuoteen 2012”.
”Meillä ei toistaiseksi ole uutta kerrottavaa, mutta minulle on kerrottu, että saamme Ylen oman ennusteen aivan muutaman minuutin kuluttua”, tyytyi Ropponen toistelemaan.
Tilanne on poliisin erikoisryhmä Karhun edustajan mukaan vakava. Ropponen on tiettävästi aseistautunut Jukka Röngältä ja Sami Borgilta anastamillaan pikkutakeilla sekä kravateilla, ja vahvistamattomien tietojen mukaan hänellä voi myös olla useita erilaisia tulosgraafeja ja -laskelmia.
”Why are you jamming?” kuulutti komisario Raimo Summanen Ropposelle vastausta saamatta. Karhun tarkka-ampujat onkin asetettu asemiinsa ympäri Isoa Pajaa, ja he ovat valmiina hätätilanteen tullessa.
”Siittä lähdetään, että jos Ropponen alkaa riisua paitaansa, tuli avataan välittömästi”, Summanen toteaa.

12 vastausta aiheeseen “Tarmo Ropponen ei suostu vieläkään poistumaan vaalistudiosta”

Ei pääkaupunkiseudulla, vaan ”ruuhka-Suomessa”. Ropponen vaatii, että käytetään sanaa ruuhka-Suomi.
C’mon everybody let’s tuusi-muusi!

Toimistosta taitaa kuulua tuttu sävel, ”meri kreikan, kreikan meri, meri kreikan, kreikan meri.”
Seuraavaksi sää.

Viimeisten tietojen mukaan Ropponen on kyllä lähdössä studiosta, kunhan löytää pöydän alle pudonneen lyijykynänsä. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan voi vielä tehdä ennustetta pelkkien ennakkoäänien perusteella, vaan mukaan tarvitaan myös Helsingin ääniä.

Miksei se Sami Borg voisi myös mennä jo eläkkeelle? Jätkä taitaa kolkutella vasta neljääkymppiä, mutta sillä on yhtä väsyneet jutut kuin eläkeläisellä konsanaan. Työkyvyttömyyseläkkeelle tuollaiset turjakkeet!

”Ropponen on tiettävästi aseistautunut Jukka Röngältä ja Sami Borgilta anastamillaan pikkutakeilla sekä kravateilla”
Poliisin tiedot ovat hälyyttävän vajavaiset!
Eivätkö he tiedä Ropposella olevan mustan vyön keltaisen lyijykynän pistoheitoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Demokratia voitti vaalit, Halonen kakkoseksi

(OZ) Presidentinvaalien suurimmaksi voittajaksi julistettiin yhdestä suusta demokratia, suomalainen demokratia tahi demokraattinen päätöksenteko. Kakkoseksi alustavassa ääntenlaskennassa nousi Tarja Halonen ja...

Close