Kategoriat
Politiikka

Demokratia voitti vaalit, Halonen kakkoseksi

(OZ) Presidentinvaalien suurimmaksi voittajaksi julistettiin yhdestä suusta demokratia, suomalainen demokratia tahi demokraattinen päätöksenteko. Kakkoseksi alustavassa ääntenlaskennassa nousi Tarja Halonen ja pronssimitali pujotettiin Sauli Niinistön kaulaan.
”Demokratialla oli tosi hyvä kampanja”, totesivat jälleen aivan vitun kaikki.
Ruiskukkaleirissä tuloksesta riemuttiin erityisen paljon, sillä Kokoomus voitti niin monella tavalla, etteivät Kari Häkämiehen nyrkitkään riitä laskemiseen.

18 vastausta aiheeseen “Demokratia voitti vaalit, Halonen kakkoseksi”

Carnegien presidenttialaa seuraava johtaja Mauri Liljendahl sanoi Talouselämä-lehden haastattelussa, että Sosialidemokratia on yliarvioinut kuluttajien kiinnostuksen presidenttien ominaisuuksiin ja panostanut liian vähän presidenttin muotoiluun sekä ulkokuoreen. Puhemies Lipposen mukaan taas tuotevalikoima on kaikkien julkilausumien perustella hyvässä kunnossa, ja Sosialidemokratialla on paljon erilaisia tuotteita.
”Ala kehittyy nopeasti muotoilussakin. Vaaliteknologia on tasa-arvoistunut, ja kaikilla valmistajilla on mahdollisuus tehdä hyvännäköisiä ehdokkaita. Tässä kilpailussa korostuvat valmistajan brändi ja muotoilu”, Lipponen kertoo Kansan uutiset -lehdelle.

”Meidän mielestämme liian Nato-myönteinen ehdokas ei välttämättä ole hyvä käyttää. Ehdokkaassa pitää katsoa muitakin ominaisuuksia ja optimoida käytettävyys”, Lipponen sanoo ja jatkaa, ettei Sosialidemokratialle olisi arvovaltatappio tehdä samanlaisia ehdokkaita kuin Kokoomuksen metalliset Niinistöt, jos pitäisi näitä tavoiteltavana mallina.

Ei sovi unohtaa, että myös vastus oli helvetin hyvä, ellei täydellinen. Ilman kitkaa maailmamme olisi varsin ongelmallinen. Tosin soraääniäkin kuultiin:
”Olen aina viihtynyt paikoissa, joihin olen päätynyt,” totesi eilinen oksennus jätteenpuhdistamon kotoisassa altaassa.
Vastus pitää tiedotustilaisuuden maanantaina kello 14.

ja sikäli, mikäli meikäläiseen tulee, niin tätä lokia lukee oikeistolaiset ja pitää vasemmistolaiset. Mutta silti jumalavita onko se niinistö hyvän näkönen… ei ole… ruma se on ko saatanan perse. silimäpussit näyttää että äijä on dokannu viikon (ja jatkaa ko hävisi). otta o korkialla ko jumalan taivas. halonen on missi siihen äijää verrattuna, vaikke ite ulkonäö mukaa äänestäkkää.

Kansa voitti, koska ehdokasasettelun aika on vihdoinkin ohi… seuraaviin vaaleihin asti.

>en sano
Äitis oli päissään.
Voi vitsi jätkät, voi vitsi, kuka voitti,hä? Eipäs oo saatanan porvarit niin polleeta poikaaenää vai mitä.

Uusi hauska joka saumaan sopiva slogan kuuluu muuten näin: ”Mikä vaan voi olla mahdollista, kun kyseessä on demokratia.”
Sloganin lanseerasi muuten jonkun teeveekanavan joku Vaaliasiantuntija (varsinainen).
Ja on muuten tosi(-tv) juttu.

Halonen on Antikristus. Olen siitä sataprosenttisen varma;
-Punainen tukka on, kuten yleisesti tiedetään, paholaisen merkki.
-Halonen on syntynyt vastapainoisesti jouluaattona.
-Saanut aviottoman lapsen, jätti sitoutumatta.
-Johtanut Setaa.
-Lisäksi Halonen on nainen. Kuten tiedetään, HÄN ei ollut nainen. Ainakaan perimätiedon mukaan.

Kyllähän minäkin viihtyisin paikassa, jonne päätyisin, jos kuukausipalkka siellä olisi n. 18 000e. Vähän enemmän kuitenkin kuin armeijassa. Jostain syystä Sauli ei tahdo nyt lähteä politiikkaan mukaan.

Mitä helvettiä demokratialla on tekemistä vaalien kanssa? Onhan tuo monessa maassa todistettu miten 100% äänestysaktiivisuudella saadaan 100% yhden puolen kannatuksia. Ehkä parempi mies voittaa sitten seuraavissa vaaleissa.

Nyt kaikki Niinistön kannattajat oikealta ja vasemmalta tekemään ostoksia, vaali ALE:
Tuhkaa, 250 gramman yksittäispakkaukset 19:95 /kpl
10 kg:n suursäkki vaikka koko kampanjatoimistolle 69 euroa!
Säkkejä, perinteiset juutti- ja uuden sukupolven plastiikki- tai paperisäkit suoraan varastosta uloskantohintaan!

Kari häkämies ei nimestään huolimatta ole koskenut nyrkeillään mieheen ja sitäpaitsi kokoomuksessa mieheen koskeminenhan luokitellaan homoseksuaalisuuden osoitukseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ihan vitun kaikki: Tosi hyvä kampanja

(BREITENFELD) Kaikkien presidentinvaalikamppailuun osallistuneiden mielestä kaikkien vaaliin osallistuneiden vaalikampanjat olivat erittäin hyviä. Samaa mieltä olivat gallupien mukaan myös kansa, enemmistö,...

Close