Kategoriat
Urheilu

Palloliitto ja Veikkausliiga korostavat suoraselkäisyyttä

(NEUVOSTOLIITTO) Suomen Palloliitto ja Veikkausliiga pyrkivät jatkamaan avoimella, ryhdikkäällä ja johdonmukaisella linjalla myös tulevaisuudessa. Tästä hyvänä osoituksena on tämänpäiväinen päätös olla myöntämättä liigalisenssiä Allianssille ja täten kuopata se lopullisesti.
”Halusimme korostaa suoraselkäisyyttä ja sääntöjen noudattamista. Allianssin lisenssin epääminen jatkaa uljaasti sillä tiukalla linjalla, jota vedimme FC Jazzin ja ennen kaikkea FC Jokereiden kärsiessä pienistä ongelmistaan. Halusimme toimia samalla tavalla avoimesti ja loogisesti” arvioi Pöllöliiton päähuuhkaja Pekka Hämäläinen Palatul Parlamentuluin parvekkeelta.
Allianssin tyhjäksi jättämää paikkaa ei liigassa täytetä, sillä kaikki täytteet on käytetty edellisen saunaillan kakkuun. Mansikoilla ja vadelmilla täytetty marenkikoristeinen hedelmäkakku onnistui kuitenkin hienosti, joten voittajaksi selvisi silti suomalainen jalkapallo.

”Liigaa täytyy myös pelata 13 joukkueella, koska viimeksi Jokereiden kaatuessa perseelleen se täydennettiin neljääntoista. Ja kun Allianssille vielä tarjotaan paikkaa Ykkösestä, niin kahdella ylimmällä sarjatasolla on harmoniset 13 ja 15 joukkuetta. Luvut ovat lisäksi kumpikin alkulukuja, paitsi 15”
selventää Hämäläinen saunan ylälauteilta.
Veikkausliiga hakee tulevaisuudessa mallia etenkin koripalloliigalta, joka on osoittanut erinomaista ryhdikkyyttä vaihtamalla nimeään säännöllisesti, peluuttamalla joukkueilla eri määrän otteluita ja antamalla pisteitä myös tappiosta. Hämäläinen on suunnitellut myös muita pieniä, mutta viihtyisyyttä kummasti lisääviä elementtejä suomalaisille pääsarjakentille.
”Ajattelimme laulattaa kaikkien otteluiden alussa hittisävelmäni My Game Is Fair Play. Jokainen liigaseura saa myös oman martinsaarikankaansa häpäisemään suomalaista jalkpalloa säännöllisesti. Tämän lisäksi Antti Muurinen palaa maajoukkueen peräsimeen.”

15 vastausta aiheeseen “Palloliitto ja Veikkausliiga korostavat suoraselkäisyyttä”

Ei enää urheilu-uutisia, kiitos. Eivät nämä ketään kiinnosta ja alkaa vaan vituttaa, kun tällaista lukee. Ja vittu vielä jalkapalloa!

Kisastudioni on suunniteltu huolellisesti.
Takana on monen kuukauden valmistelu
ja kaikki suunniteltu viimeisen päälle.
Ajattelin alunperin katsella ottelun olohuoneessa
tai omassa huoneessani, mutta televisiohuone on nyt laitettu kuntoon. Alkuvuodesta on hankittu uusi telkkari ja hyvät äänen toistolaitteet,
joten laitteet ovat hyvät ottelun seuraamiseen.
Mukava sohva takaa hyvän asennon moneksi tunniksi.
Sohvan vieressä käden ulottuvilla on minibaari,
jossa on kylmää Coca-Colaa aina valmiina.
Kannettava tietokone,
jossa on langaton ADSL-yhteys
antaa minulle mahdollisuuden olla netissä koko ajan.
Verhot ovat kiinni ettei auringonvalo häiritsisi kuvaa,
mutta pieni mitään sanomaton pöytälamppu
tuo sentään vähän valoa ”luolaani”.

”Juntit tykkää urheilusta.”
Eipäs vaan: pyöreistä rilleistä, verryttelytakeista, kirpputoreista, vinyylilevyistä, hashiksesta, joukkoliikenteestä, kuivasta huumorista, reppumatkailusta, oikeassa olemisesta, lehtilukusaleista.

Lukee kai näitä juttuja muutkin kuin paikalliset conan oubraienit, eli antaa tulla urheilu-uutimia vain. tääkin oli helvetin hyvä

Ykkösellä nämä.
Tälle ei olisi naurettu edes Futisforumilla.

Alarik Sarvi taitaa olla joku ennustaja, tituleerasi Pekka Hämäläistä päähuuhkajaksi puoltatoista vuotta ennen Huuhkaja-ilmiötä Olympiastadionilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tarmo Ropponen ei suostu vieläkään poistumaan vaalistudiosta

(STORA SMEDJAN) Ylen veteraanitoimittaja Tarmo Ropponen on edelleen linnoittautuneena Yleisradion Isoon Pajaan. Ropponen ei ole esimiesten tai viranomaisten suostutteluista huolimatta...

Close