Kategoriat
Muut lehdet

Sanomalehtikatsaus vaalisunnuntaiksi

Kansa osaa tehdä valintansa itse – Suomen kansalla on tänään valta päättää, kenestä tulee maan presidentti seuraavaksi kuudeksi vuodeksi, korostaa sitoutumaton Turun Sanomat pääkirjoituksessaan. Olipa tulos mikä tahansa, sitä ei kenenkään käy kiistäminen, paitsi jos valinta ei osu Sauli Niinistöön, painottaa aina sitoutumaton päätoimittaja Ari Valjakka.
Kansa osaa tehdä valintansa itse – Vaalipäivä on kansanvallan juhlapäivä, alleviivaa sitoutumaton Aamulehti sunnuntain pääkirjoituksessaan. Lehti huomauttaa, että kamppailu on niin tasainen, että kumpi tahansa voi nyt voittaa. Toivottavasti se on Sauli Niinistö, pohtii toden totta sitoutumaton päätoimittaja Matti Apunen.
Kansa osaa tehdä valintansa itse – Demokratia on osoittanut voimansa tämän vuoden presidentinvaaleissa, painottaa sitoutumaton Keskisuomalainen sunnuntain pääkirjoituksessaan. Lehden mukaan tänään puhuu kansa, ja sen jälkeen pulinat pois. Paitsi jos Sauli Niinistöä ei valita, lisää ilman muuta sitoutumaton päätoimittaja Erkki Laatikainen.

14 vastausta aiheeseen “Sanomalehtikatsaus vaalisunnuntaiksi”

Suurin osa mediasta, etenkin sähköisestä sellaisesta, on kyllä ollut Tarja Halosen puolella. Näköjään myös vasemmistopropagandaansa lisäävä Lehti.

Lehti on oikeistolaisten lahtarien törkeä oikeamielisten, oikeamoraalisten vasemmistolaisten mustamaalausyritys, joka yrittää surkeilla, mukavasemmistolaisilla ”kannanotoillaan” tehdä kaikki vasemmistolaiset naurunalaisiksi lisätäkseen valkoisten lahtarien kannatusta!
Sama on huomattavissa Sauli niinistön kannatajien parissa jotka yrittävät levittää Tarja Halosen nimiin pantuja ”vappupuheita” nostaakseen oman ehdokkaansa kannatusta!
Alas lahtarimedia!

Käynnissä oleva presidentinvaalikamppailu on osoittanut selvästi, että parlamentaarinen hallintojärjestelmä kaipaa tuekseen vahvaa arvojohtamista ja valtiojohtajuutta. Nykyajan myllerryksissä ja globalisaation mullistuksissa kansakunta tarvitsee lujaa kipparia luotsaamaan Suomi-laivaa kohti vakaita vesiä ja turvallisia satamia.
Presidentti Kekkonen lukuisissa pitämissään puheissa osoittanut taitonsa ja sopivuutensa johtajuuteen tulevalla kuuden vuoden jaksolla. Olennaista on myös Kekkosen laaja kansainvälinen kokemus.

Järjetöntä edes väittää, että yksikään nettijulkaisu tahi blogi olisi niin merkittävä vasemmisto- tai minkään propagandan lähde, että siitä pitäisi nokkiinsa ottaa. Vaan niin ovat monet viime aikoina tehneet. Jos ette pidä kirjoittajien tyylistä, niin ei teidän kuulkaa ole pakko Lehteä lukea. Ettehän te siitä edes senttiäkään maksa.
Minusta tämä oli hauska

Pöh. Haistatan edellämainituille kirjoittajille pitkät. Tämä on selkeästikkin täysin erilaisten poliittisten ääripäiden juonittelua. Ja koska en ole sitä itse raapustanut, eikä kirjoittaja ole puoluelistoilla, tämän täytyy olla varmaa militanttilesbofeministien propagandaa meitä henkisiltä ja fyysisiltä voimavaroiltamme terveitä, aina oikeassa olevia aitosuomalaisia sovinisteja vastaan. Koska sen jälkeen kommentoineet yhdeksän henkilöä ovatyrittäneet vielä hämmentää loppujakin epäilyksiä pois, näidenkin täytyy kuulua inhoihin militanttilesbofeministien epäisänmaallista ja moraalitonta hapatusta. Kaikki vastaanväittäjät lukeutuvat myös heihin.

Kylläpä vituttaa ettei Halosta valittu ensimmäisellä kierroksella summaa takuulla sitoutumaton Lehti.

Kuvani Lehden lukijakunnasta oli eittämättä auvoisempi kuin millaiseksi se tässä paljastui. Menkäähän työväkeilemään siitä.

Voi porvariparkaa kun ilkeät pikku kommarit kiusaa. Menkää vaikka rakentamaan hiekkalinnoja, mutta varokaa vihreitä. Ne saattaa protestoida rakennusprojekteja kokemattomassa erämaassa.

Erkki Laatikainen on hieno mies.
Laatikaisuudellisuuksia saa lukea joka aamu pelkällä kestotilauksen hinnalla.

Hihi.
En tiedä muusta mediasta, mutta tässä kommentissa lehti osuu naulan kantaan, ikävä kyllä. Näennäissitoutumaton lehdistö on suomalaisen kansanvallan pahin vihollinen.
Suosittelen Suomenmaata, Nykypäivää ja Demaria. Samaa paskaa, mutta ainakin avoimin kortein.
Sitruunajäätelö on hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Presidentinvaalin äänestyksestä suunnitellaan jatkossa neuvoa-antavaa

(OULAINEN) Presidentinvaalien äänestystapaan on tulossa melkoisia muutoksia jo ennen vuoden 2012 vaaleja, kertovat oikeusministeriön lähteet. Lähteiden mukaan nyt kolmatta kertaa...

Close