Kategoriat
Sähkeet

Ylen perinteiset 'Voi helvetti kun mitään ei tapahdu mutta lähetysaika pitäisi saada täyteen' -sähkeet joulupäiväksi

Suomi hiljentyi jouluun – Suomi on hiljentynyt joulunviettoon. Suomen Turku julisti joulurauhan aattona kello 12 ja sen jälkeen ei ole tapahtunut enää mitään.
Joulua juhlittu perinteisin menoin – Suomalaiset ovat kunnioittaneet jouluperinteitä tänäkin vuonna. Kinkun asema joulupöydässä on kiistaton. Maahanmuuttajatkin viettävät joulua.
Azerbaidzhanissa lentoturma – Ainakin 20 ihmistä sai surmansa Keski-Aasiassa sijaitsevassa Azerbaidzhanissa jouluaattona sattuneessa lentoturmassa. Maan pääkaupungista Bakusta lähtenyt matkustajakone syöksyi maahan vain muutamia minuutteja lähdön jälkeen. Onnettomuuden syytä tutkimaan on asetettu erityinen tutkintalautakunta. Montako sekuntia vielä pitää muka täyttää? Toistaiseksi maahansyöksyn syytä ei tiedetä. Turmakone oli uudehko Antonov-tyyppinen pienkone. Kyseiselle tyypille on sattunut onnettomuuksia aiemminkin. No tämähän kiinnostaa ihan kaikkia. Azerbaidzhanin presidentti on esittänyt surunvalittelunsa uhrien omaisille ja sää on ollut viime aikoina talvinen ja hieman on luntakin sadellut. Vittu, vihdoin.

25 vastausta aiheeseen “Ylen perinteiset 'Voi helvetti kun mitään ei tapahdu mutta lähetysaika pitäisi saada täyteen' -sähkeet joulupäiväksi”

Loller taitaa olla pohjanmaalta kun ei ymmärrä hyvän huumorin päälle yhtään mitään. Pohjanmaalaiset ovat huumorintajuttomia mulkkuja.

Olisivat nyt vaan näyttäneet hyviä leffoja tämänkin ajan. Eivätkä esittäisi niitä vasta kymmenen jälkeen illalla, niin että nukahtaa kesken elokuvan ja sitten missaa loppuratkaisun. Ei ois kivaa. (Viisaana äänitin Amelien).

Cin. Minäpä olin vielä viisaampi, ja nauhoitin Amelien oikein kuvan kanssa.
Mutta ehkä se oli sen pointtikin.

Tuo pitää nimenomaan ottaa loukkauksena. Tunnen jo puukon kylkiluitteni välissä. Juokaa viinaa niinkuin me viisaat jos pitkästyttää niin joulun pyhät kuluvat nopeasti.

Pointin te tunnette pakaroittenne välissä. Ylenanti lienee aikakauteen nähden hyvinkin pitkälti standardien mukaista ja repikää vittu itse parempaa sisältöä jos ei kelpaa; tosin, mistäpä minä sen TV-rajoitteisena tietäisin. Kunhan kommentoin kommentoimisen ilosta. Tutkimattomat ovat humalaisen huvit.

Ilmeisesti amerikkalaiset elokuvatuottajat ovat aina niin joulumielellä, että kaikkien elokuvien esittäminen jouluna tulisi ääliökalliiksi. Mitään muuta syytä en yksinkertaisesti keksi sille, että minään jouluna mikään Suomen kolmesta suuresta tv-lafkasta ei esitä ikäänkuin ”joululahjana” katsojille mitään uutuusleffoja. Sen sijaan esim. MTV3 tyytyy pyörittämään jo 10 vuotta sitten loppuunkulunutta Setä Samulin joulutervehdystä.
Pystyykö joku kertomaan, miksi TV:n ohjelmatarjonta on tasoa ”haistakaa vittu tv-lupamaksajat” aina silloin kun kansa olisi oikeasti töllöjen ääressä katsomassa?

Huono TV-ohjelmatarjonta jouluna on luonnollinen osa suomalaista ”yhteiskunta vittuilee asukkailleen”-mentaliteettia. Kaikkien miljuunan paikallis-tv-lafkan lisäksi myös suuret puljut näyttävät paskaa silloin kun kaikki ovat kotona: Ihmisethän katsoo sitä telkkaria kuitenkin kun ei ole muuta tekemistä.

Lohduttavaa kuitenkin että em. uutisissa mainitun turmakoneen musta laatikko on löytynyt. Laatikon löysi Lappeenrannan palokunta perheenemäntä Koistisen keittiön uunista. Laatikko oli sangen tunnistuskelvottomaksi hiiltynyt, mutta VTT:n ennakkoarvion mukaan siihen oli käytetty lanttuja. Azerbaidzhanin hallitus kiittää Lappeenrannan palokuntaa ihan dobrahujasti, ja muistuttaa, että oikeasti mustat laatikot ovat nyk. oransseja. Lappeenrannan letkujenkkamestari Toivo Muikku-ukko lupaa, että palokaartinsa jatkaa kuumeisesti mustan porkkanalaatikon etsintää.

Kekkonen vietti joulua. Kekkonen vietti joulua ja istuu isän, pojan ja pyhän hengen välissä, ja on sieltä tuleva tuomitsemaan, eläviä ja kuolleita.

Kyllä TV-lupamaksut ovat niin korkeat, että niillä pitääkin saada muutama yleläinen töihin joulun pyhiksi. Huono ohjelmisto vituttaa vähemmän, kun tuntee vahingoniloa: joidenkin pitää työkseen tehdä sitä p-skaa ja jouluna! Ei pöllömpää?

Lehden uutisesta unohtui tärkein eli se, miten rankkaa paperityöläisillä on ollut olla jouluna töissä.
Vitut tsunamin ja maanjäristyksen uhreista, paperityöläiset ovat joutuneet kärsimään. Ihan ottaa sydämestä. ”Hiukan tuntuu oudolta”, oli koneenhoitajan kommentti Helsingin Sanomissa. Jouluna töissä, mitä seuraavaksi? Juhannus selvinpäin?
Miten tällaista voi tapahtua suomalaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa? Tämä on niin kamala tragedia, että yhteiskunnan on pakko järjestää keräys, kriisiapu ja konsertti paperityöläisten ja heidän omaistensa vuoksi.
Ensi joulun alla näemme varmasti TV2 dokumentin ”Paperityöläiset – unohdetut kärsijät”. Mutta voimme aloittaa parantamisen jo nyt.
Jos joku läheisesi on paperityöläinen, älä jätä häntä yksin. Puhukaa asiasta ja käsitelkää tunteitanne. Jos olet itse paperityöläinen, älä vaikene. Hakeudu ihmisten pariin ja kerro siitä, miten riittämättömät korvaukset (48 euroa/h, 3 palkallista lomapäivää) ovat rankasta kokemuksesta.
Saatana!

Voi vitun vitun vittu saatana kun koko päivänä tule muuta kuin vitun tsunamimuistelopaskaa. Vittu kun taas vituttaa ihan kympillä.

”Suomi hiljentyi Jouluun” – Ei hiljentynyt, sillä se on ”joulu”, ei ”Joulu”.

Veijo, kai tuo oli rehellinen kädenojennus kärsivää kohti? Ei, en ole paperimies. Ja vaikka olisinkin, en valittaisi lehdessä kuinka kamalaa on olla töissä jouluna ruhtinaallisia korvauksia vastaan.

Vaivaiset 48 euroa tunnilta, jouluna. Ei paljoa lämmitä. Tosin pelipaperimies ottaa silti huikkaa joulupullosta, vaikka tänä vuonna onkin annettu humalassa töissä olleille paperimiehille potkuja.
Tämä on teollisuuden salajuoni viatonta paperimiestä kohtaan, antaa nyt miesten olla joulu töissä, jotta voi jouluaattona puhalluttaa ja antaa kenkää. Perkele, sosiaalipummit vetää kotona viinaa valtion rahoilla ja työssätekevät kärsivät.
Suomessa ei saa ansaita, se tiedetään. Jos menestyy, on mulkku.
Ei riitä kommareille 50% veroprosenttikaan. Kiitos ja näkemiin.

Näin joulusta toivuttuamme voin todeta keskusteluun joka käytiin minun kuunnellessani televisiota: ehkäpä pointilla ei ole televisiosta puhuttaessa niin väliä.
(Olisi pitänyt muuten kehittää nimimerkki, joka on helpompi lukea oikein. Se keskimmäinen kirjain on nimittäin j eikä i)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden lukijatutkimus 2005

Alati uudistuva Lehti tahtoo tietää, mitä mieltä juuri Sinä olet julkaisustamme. Olemme aina kuunnelleet tiiviisti lukijakuntamme ääntä, mutta saadaksemme vieläkin...

Close