Kategoriat
Muut

Lehden lukijatutkimus 2005

Alati uudistuva Lehti tahtoo tietää, mitä mieltä juuri Sinä olet julkaisustamme. Olemme aina kuunnelleet tiiviisti lukijakuntamme ääntä, mutta saadaksemme vieläkin tarkempaa tilastotietoa ja edistääksemme maittemme välistä ystävyyttä, yhteistyötä ja keskinäistä avunantoa, olemme valmistelleet ensimmäisen suuren lukijatutkimuksemme: Lehden lukijatutkimus 2005.
Vastaamalla tutkimukseemme olet mukana kehittämässä Lehteä entistäkin lukijaystävällisempään ja kansalaisjournalistisempaan suuntaan. Nöyrä toivomuksemme on, että mahdollisimman moni teistä molemmista lukijoistamme tarttuisi tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Älkääkä unohtako, että oikein vastanneiden kesken arvotaan arvokkaita palkintoja!
Lopuksi toivotetaan kaikille kaupungin asukkaille riemullista joulujuhlaa. Slutligen tillönskas stadens samtliga invånare en fröjdefull julhelg.
Sammuttakaa turvavyöt, kiinnittäkää savukkeenne.
Lehden puolesta,
Harvey-jänis
Kirjoittaja on Lehden markkinointipäällikkö

19 vastausta aiheeseen “Lehden lukijatutkimus 2005”

entä jos on käynyt amatti koulun ja lukijon? luuletteko te olevanne muka parempia. pah. toivottavasti joulunne menee aivan päin jeesusta.
rakkain terveisin: painukaa helvettiin.

Köh köh. Vittuaks näitä jouluna kysellään! Kaikil on vaan maha täynnä rosollia ja vituttaa!

Sain pihaamme jäätyneeltä joulupunkilta vähänkäytetyt Suomi Huumeetomaksi -sukat, joten en tarvitse juuri muuta maallista mikäli talvi ei kovasti pitkity yli heinäkuun. Varmasti arvokkaat palkintonne voitte pitää itse, kunhan kirjoituspalkkioni maksetaan kuten ennenkin, Hämeenlinnan ilmarata-aseman hermafrodiittien WC:n alapesu-altaan (kolmas vas.) taakse alkujaankin ruskeassa kirjekuoressa joka kuukauden joka kolmas tasatunti.

Suomalainen, kun se on tuhdissa jouluhumalassa, niin tällaista jälkeä tulee. Minulle tutkimus, kilpailu ja palkinto ovat yhdentekeviä. Olen nimittäin kääntynyt buddhalaiseksi.
Enpäs olekaan, koska kinkku on hyvää.
Mutta on se hyvää se viinakin.

Välitättekö muka? Ihan oikeasti?
Kysymyksistä tuli hieman mieleeni poikavuosinani lukemani Suomen Mad-lehti. Ei silti, että olisin kyselyyn vastannut tai Madia lukenut tai joskus ollut poika.
Vai tykkäättekö tekin pojista? Ai, no en minäkään.
Tämä oli paras joululahja.

Verojen vähennyksen jälkeen yksi henkilö taloudestamme osallistui kyselyyn. Entinen alter egonikin oli vastausvaihtoehtona. Jopas.
Eikös yli oppilas kirjoiteta myös erikseen??

Hei, te verorahoilla tyhjää toimittavat bolshevikkiloiset!
Nimimerkkini oli yhtenä vaihtoehtona, yhdessä muiden tunnistetietojen kanssa. Tämä muistetaan. Me tullaan Soneran jätkien kanssa haastamaan teidät oikeuteen. Ei niinkään että tarttisin lisää rahaa, vaan tykkään kiusata humanisti- ja sosialistitoimittajia, joita tämänkin maan media on täynnä.
Tässäkin julkaisussa alinomaan kritisoidaan markkinoita, vaikkeivat sosialistitoimittajat markkinoista mitään tiedä. Ja ollaan muka luusereiden puolella, vaikka kaikki tahtovat kuulua voittajiin. Taitaa olla Halosen sossupummikannattajien salajuoni koko juttu,
Ette uskalla kilpailla kanssani markkinoilla, ette akateemisessa maailmassa ettekä tatamilla, joten nyt kohtaamme raastuvassa. Mutta minä tulen läpsimään teitä molemmille poskille myös siinä miljöössä. Voittajaksi voi syntyä ja lentää elämässään kaikkien esteiden läpi rautaisen, suorastaan teräksisen, ei, timanttisen, suorastaan diamondisen tahdonvoimansa avulla.
Olen kova. Olen voittaja.
Terveisin
Sporttimaisteri
Ylpeä osakesijoittaja

Sporttimaisteri, voitko läpsiä myös minua? Nahkapiiskalla? Molempia poskia?
Minäkin olen jo ihan kova.

Kohta ”ammatti koulu” nauratti niin ettei pitkään aikaan mikään. Se tuli niin yllättäen, kurvasi nurkan takaa vasemmalta jatkaen saman tien matkaa niin että jäin hölmönä pölyä nieleskelemään.

Kohta ”ammatti koulu” nauratti niin ettei pitkään aikaan mikään. Se tuli niin yllättäen, kurvasi nurkan takaa vasemmalta jatkaen saman tien matkaa niin että jäin hölmönä pölyä nieleskelemään.

jep. teidän lehtenne on täyttä scheissea. pahempaa paskaa en ole koskaan lukenut, mutta voitatte tietysti suoralta käsin esimerkiksi iltalehden ja katson. hymy ja rikosposti taitavat siltikin olla suosikkilehtiäni. niin ja sanokaa sille puhelinmyyjälle ettei kiusaa enää minua. en jaksa niitä soittoja enää keskellä yötä kun tyrkytätte lehteänne ja erikoisetuna opusta ”kuinka tehdä lehdestämme wc-paperirulla”

Kerpomullets ja Dirty Harry Sextet ensi pe 8.9. UMO:lla! Soul Kitchen-klubin kolmevuotisjuhlaa!
Lisäksi dj Lovroc ja skedeleffa Vidsonait Procolsonait (meininkiä Procol Harumin tahtiin)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jouluaaton suuri luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Olli Riikkala, GE/ Instrumentariumin entinen toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 5 200 000 e, vero% 53...

Close